Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
nekem mondod?
sose jöttem ki jól semmiből régen. amikor drágák voltak az emberek akkor vettem, amikor olcsó volt mindenki akkor adtam el az ifiket. + a legerősebb 5-ödben dekkoltam vagy 5 szezont, ami kb jó negyednek felelt meg, mindig csak 2. voltam, aztán 3 év alatt szépen elveszett a motiváció. most viszont újult erővel térek vissza és ugyanazt ami volt 3 év helyett maximum 2 év alatt tervezem elérni. szerintem sikerülni fog
-
DopeBob
addikt
Előző szezonban is elmaradt a bevásárlás, kéne vennem egy 6-8k TSI középpályást, vagy sose jutok fel
Kapusokat edzek, van egy kiemelkedő 21 éves most, 500k körül ér, nem tudom, hogy eladjam e és vegyek 2-3 jó játékost, vagy még edzem egy szezont és utána adjam el. Már úgy hozzám nőtt
A 2. kapusom is már "remek" lett.
Ha valamilyen csoda folytán ma mégsem esek ki a kupából szerintem megtartom még a kapust, hátha jövő héten is szerencsém lesz
-
okay
aktív tag
Irhatsz engem is ha többünk is bekerül, ha csak 2 playert pl ,akkor inkább ne.
Majd meglátod.
DopeBob : Ránéztem a meccsedre, 352vel hogyhogy a kp-d a gyengébb? Látom a formáid jók. Ha középre picit erösitenél, akkor simán léphetnél felfelé. De ha gyengébb az ellenfélnél akkor inkább ellentámadj. Ezt vettem észre, ha ezt tudod magadtol is akkor bocsi
-
Patrick
addikt
- Megváltoztattuk az új szurkolók érkezési és távozási hajlandóságát, mivel a régi módszer néha különös dolgokat produkált. Nem valószínű, hogy ebből bármit is észre fogsz venni, de legalább tudod, hogy mostantól ez sokkal jobban működik.
Most ezt olvastam. Talán nem fognak 5-en 6-an elmenni ha összeszedsz egy két zakót és talán több jön?
-
Patrick
addikt
Ez attól függ mire vagy jó most? Vagy e olyan erős, hogy első legyél? Mert ha igen, akkor nem kell erősítés gyújtsd a pénzt a kövi osztályra.
Viszont, ha még nem biztos az első, akkor vegyél, arra a posztra ahol gyengébb vagy. Vagy elől vagy hátul, ha csatárra vagy védőre gondoltál. -
Patrick
addikt
Szerintem jó lesz.
Én 35 személyzetist használok. ÉS majd 30 lehet a max, ezt meg tudom oldani.
kapus és segédező össze lesz vonva, ez egy jó dolog. Megszűnik majd a 10-1 vagy 11-1 vagy tudom is én páran hogyan használják őket
Közgazdászok nem lesznek, ez is jó dolog.Aztán nagyszerű szintig minden játékos gyorsabban fog fejlődni, ez is jó dolog, még az idősebb meg még gyorsabban. Aki csapatot csinál és picit idősebbekre alapozik, 11 nagyszerű player nem is olyan rossz.
képességromlás is lassabb lesz, ez is jó.
Játékos vételárak eshetnek, szerintem ez csak nagyszerű szintig lesz igaz, onnantól egy titáni védő vagy földöntúli ugyan olyan drága maradhat.
Nem lesz általános edzés, ezt nem tudom még jó e vagy nem, formát akkor hogy edzek?
Lesznek ügynökök. Kiv vvagyok.
Összességében jónak tűnik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest