- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Yettel topik
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamarásss
junior tag
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Mikorra várható a teszt, amit beígértél?
-
Kamarásss
junior tag
Nem írok. Ugyanis 3 napig az Emagnál 314 ezer Ft volt az Asus Rog Phone 8. ( 12/256). Kvázi ugyanaz, mint a Zenfone 11 Ultra. 100 ezerrel olcsóbb volt. És itt még van 65w- os töltő is. Szuper kis telónak tűnik, csodás kijelzővel. Ilyen jó panel még nem volt Asus telóban. ( tegnap este vettem)
-
Kamarásss
junior tag
Mától.kapható az Alzában 2 színben, az Asus.hu- nál 1 színben a telefon. Egy verzió nincs még; 16/512 kèk színben. Azt rendeltem....
-
bostone
addikt
válasz
Kamarásss #36 üzenetére
Akkor csak pár nap.
No de, talán az Asus is hibás. Nem elég manapság megálmodni, legyártani. Eladni is tudni kell.
Rendben van ez a cucc, de miért ne választanék helyette egy Motorolát vagy bármit.
Olyan bakikat lőnek manapság a nagyobbak is, hogy a kedves vásárlót eltántorítják vásárlástól.
A Honor készenléti merülése borzasztó, hogyan fordulhat ilyesmi elő 24-ben?
A support általában vicc kategória némelyiknél. Ha meghibásodik hová menjek? Kihez vigyem? Legtöbb cég saját szervízhálózattal sem rendelkezik, csak kiadják egy alvállalkozónak.Nem feltétlenül az Asus a téma tárgya, csak zavaró, ahogy általában folynak a dolgok. Nem Bangladesben vagyunk, ez Európa.
-
Kamarásss
junior tag
Senkit nem èrdekel komolyan ez a telefon?
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #26 üzenetére
Ebben igazad lehet, bár én inkább átlagos fogyasztói aggyal írtam a korábbi véleményemet. Tudod, mint mikor valakinek van egy anyagi kerete amit telefonra szán.
-
Juhaszatti
addikt
-
törölt tag
Miért gondolják az Asusnál, hogy ha ugyanannyért adják mint az iPhone 15-öt, akkor nem az i15-öt választják?
-
judas13
addikt
ROG Phone lite.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Az Asusnál nem értem...
Lőhetnének egy olyan területre, hogy kisebb készülék, tegyük fel egy 7+ Gen2-vel... De nem teszik... Szerintem pedig lenne rá igény, de ezt ők jobban tudják...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
janeszgol
félisten
Nos, néhány videó alapján két dolgot szűrtem le.
1, A csúcs kategóriában kamerában a leggyengébb. (Még a RG8 is sokkal jobb, amiről másolták a telót. Gondolom szoftveres elbarmolás.)
2, stress és stabilitiben mindent megesz reggelire. Majdnem hozza az SD865 fantasztikus értékeit. 87.5% átlagban. Az S24U nem éri el a 60%-ot.Szóval igazából annak éri meg megvenni, aki játszana, de annak meg ott a Rog vonal. Szóval a 11 Ultra kapufa. (Ha kijavítják a kamerát, akkor lesz értelme ajánlani.)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
viragdani01 #16 üzenetére
Elszomorító ez a hozzáállás.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Levwi
aktív tag
válasz
viragdani01 #13 üzenetére
Akkor gondolom nyár előtt nem fogunk többet tudni. Pedig vártam volna legalább egy annyit tőlük, hogy lesz vagy sem.
Xiaomi 14
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
A ROG kapcsán ezt is kérdeztem, ugye arra is ugyanennyit vállaltak. Arra az volt a válasz, hogy a spéci szoftverek miatt, illetve azért, mert így összesen 3 Android rendszert kap a telefon, és ezzel nagyjából lefedik (az ázsiai piacon szokásos) 3 évig használják, ami után már cserélnek újabbra ciklust.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Nekem tökéletes minden szempontból , kivétel ez a pont " két főverziót és négy évnyi biztonsági patchet ígér hozzá"
De most komolyan, miért ? Asusnak nincs sok készüléke amit frissíteni kellene, simán lenne rá kapacitásuk legalább négy évre . Engem ez teljesen elszomorít .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
Pont jottek ki videos tesztek errol. Meg is nezek parat.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Kérdeztem én is tőlük, annyi volt a tajvani válasz, hogy a ZF11 Ultra nem veszi át a ZF10 helyét és a ZF10 nyáron érkezett, de ennél többet nem mondhatnak...
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Kamarásss
junior tag
Nekem a fotók tetszenek. Az már kevésbé, h mennyire lenézi az Asus a magyar piacot. Nálunk egy kiszerelés, egy szín kapható. Megnéztem a francia, a cseh Asus oldalát. Minden szín , minden kiszerelésben elérhető. A magyar Alzánál is, arra kíváncsi leszek. ( valszeg Csehországból hozzák ide)
-
Levwi
aktív tag
Én egyre vagyok kíváncsi még mindig, hogy lesz kompakt zenfone 11 vagy csak a 10 marad, és ezt a vonalat ezzel elengedték, mert a cikkből az derült ki, hogy a 10 az továbbra is a kínálatot képezi, de az, hogy jön 11 arról szó sincs.
Xiaomi 14
-
Thor71
tag
Stock android nekem is hányinger kategória. Egyébként jó telo de az ár már rég sok. Vagy inkább sokk, csóró vagyok na
-
prolad
addikt
Inkább átlagos, mint hatalmas. Megvan a helye a kínálatban, ha jön mellé a nem ultra kis méretben.
-
CabalX
aktív tag
Miért negatívum a stock szerű droid ?
Én pont hogy jobbnak tartom mint egy agyon bloatolt UI-t.Picit attól tartok amúgy hogy megcsinálták ezt az ultra szériát idén, kompakt model nélkül, majd ha ezt sem veszi a nép (meg van az esélye) akkor ejtik az egész zenfone vonalat mondván hogy "mi megpróbáltuk, hallgattunk az igényekre de így sem kell".
Én örültem volna egy SD7 gen 2 vagy 3as kompakt modelnek, jobb árazással, jobb - két kamerával, továbbvíve a kompakt vonalat is. De a supporton faragni kell mert más gyártók már többet adnak (pl. Nothing Phone 2a 3 év OS 4 év security.).
-
doooo
veterán
GSMArena teszt: [link]
A kamera csalódás (szoftveresen jó sokat lehetne javítani rajta), a szoftveres támogatás minimum 4+1 év kellene, hogy legyen (ezt simán meg lehet lépni még), illetve számomra a szinte-stock Android is negatívum.
De, és ez nagy de, minden másban elismerésre méltó lett (kinézetben is). Az üzemidő a legjobb a kategóriában, még az i15PM-et is lekörözi (és még a képernyő automata fényereje is osztja az első helyet az iPhone-okkal, ha valakinek ez számít). -
Kamarásss
junior tag
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Nagyon szívesen. Én sajnálom a legjobban....
-
Kamarásss
junior tag
A forint romlás miatt a 400 ezres bevezető ár 415- re módosult..
-
Ádám16
addikt
A szoftver támogatás sem változik gondolom - 2 OS update és 4 év security.
Igen, benne van a cikkben. Siralmas.
-
CabalX
aktív tag
Ennek a telefonnak nem sok értelme van a ROG phone mellett - kvázi ugyanaz a telefon méretben, belsővel, a gaming funkciók elhagyásával. A Zenfone széria az elmúlt években pont amiatt volt tetszetős mert ugyanazt a hardvert hozta mint a ROG, kompaktabb méretben.
A szoftver támogatás sem változik gondolom - 2 OS update és 4 év security.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem váltja a kínálatban a Zenfone 10-et az új Ultra, de egy élhető és erős opciót kínál annak, aki nagy telefonra vágyik a ROG Phone 8 gamer extrái nélkül.
- Futás, futópályák
- Project ColdWar - Wargaming
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiMedia lejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Napelem
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest