Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
Egyébként ha figyeltél volna arra, hogy mit írtam láthattad volna, hogy már elismertem a tudatlanságomat így tökre nem értem minek magyarázod meg azt ami már nyilvánvaló.
"Amiket meg megpróbáltál elmagyarázni, azok olyan nyilvánvaló dolgok, hogy azt egy csecsemő is tudja álmából felkelve. :)"
Ha számodra meg egyértelmű amit írok igazából csak belekötöttél, hogy éreztesd te is itt vagy és nehogy ma' megmondja nekem egy ilyen.
Én részemről elengedtem a témát és lezártnak tekintem. Neked is javaslom ugyan ezt!
-
M4T4D0R
tag
Igen általában így van. A régebbi termékekkel nem szoktak foglalkozni a gyártók mert tudnak csinálni sokkal jobbat és nem éri meg gyártani a régi lassab procikat(4+ éves technológiánál pl.).
Illetve a gyengébben sikerült modelleket mindig eladják kisebb teljesítménybe, pl amik csak 4-6 magosak meg nem tudnak annyi dzsidzsahercet. Nem igazán értem, hogy ebbe miféle rossz indulat lenne. 20 éve így csinálják.De feltételezem, hogy a többiek már elég jól elmagyarázták azt amit én nem tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Subaru topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest