- Mobil flották
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
N.Trógerson #36 üzenetére
A ROM cserét hogy érted? Főzött romot nem rakok rá, gyárin maradok, amit frissítek. persze nyitok bootloadert, bármikor be tudom zárni, rootot is tudom törölni, a gyári romot is újra tudom telepíteni teljes csomagként. Anno én Global rommal kaptam a 8T-m, aztán rátettem EU-s romot, úgy ment gariba, nem problémáztak rajta.
-
Norby86
őstag
válasz
N.Trógerson #34 üzenetére
Közben adtak infót a gshopperel kapcsolatban hogy ott kuponnal nagyon jó vétel ez a Nord 4 telefon most, így lecsaptam rá. 167 ezer ft volt ajándék gyári töltővel és Oneplus buds 3 fülessel.
Garancia nem úgy van hogy az Oneplus alapból garanciáztatja ha baj van? Mert nekem jelenleg 8T-m van, előtte sima 8 volt amit gariztatnom kellett, és anno azt a telefont sem idehaza vásároltam és még nem is a gyártó oldalán, mégis simán kiküldtem gariba és megcsinálták. (Igaz ez jó 2-3 éve volt)
-
Norby86
őstag
válasz
N.Trógerson #17 üzenetére
Kiszemeltem ezt a készüléket, de a kamera teszten ez a rázkódás baromira zavar. Gcam ezt mennyire oldja meg? Van esetleg tapasztalat, vagy videó erről?
-
judas13
veterán
válasz
N.Trógerson #17 üzenetére
Igen így ott.
Amúgy nekem most így elsőre a Huawei Ascend és előtte az LG Viewty telóm volt fémből. Valszeg voltak mások is csak most ez jut eszembe.
Nagyon más érzés volt használni őket, mint most a műanyag vegan szarokat vagy akár a zsírmágnes üveget -
janeszgol
félisten
válasz
N.Trógerson #11 üzenetére
Ez krva gáz. Néhány gyártó egyszerűen nem látja a piacot.
-
judas13
veterán
válasz
Nem látnám nem hinném el! Durva!
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Van "Ultra Steady mode" de akkor nincs 4K sajna
Mondjuk ha téged a videozàs érdekel, akkor teljesen jogos hogy kuka a készülék. -
Garzonrobot
junior tag
válasz
N.Trógerson #5 üzenetére
Kamera szoftver is ugyanaz lehet a realme-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest