Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Most olvastam egy interjút Joval. Mit nem mondja igen érdekes volt. Az a minimum, hogy egyszer sem a feltett kérdésre válaszolt, de igazából arra se mindig jöttem rá, hogy mégis honnan szedte azt, amit végül mondott.
A magányról, a halálról meg a lélekről beszélgettek, de nekem kicsit úgy tűnt, mintha túl szofisztikált akart volna lenni, aztán lett belőle az, ami. Vagyis egy jó hosszú semmitmondó szöveg.

Nem akarom bántani, de azt hiszem erre szokták azt mondani, h aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.

Szeretem, meg tisztelem a munkáját, de ne akarjon senki sem (még egy nagyon gazdag és befolyásos írónő sem) többnek látszani, mint ami/ többnek lenni, mint aki.
(Sokan mondják, h tanító jellegű a sorozat. Vessetek meg, de szerintem az már rég rossz, amikor a gyerek a jót nem a szüleitől tanulja. Vagy a LOTR is egy oktatómű? Akkor bocsi, visszszívtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest