Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Most olvastam egy interjút Joval. Mit nem mondja igen érdekes volt. Az a minimum, hogy egyszer sem a feltett kérdésre válaszolt, de igazából arra se mindig jöttem rá, hogy mégis honnan szedte azt, amit végül mondott.
A magányról, a halálról meg a lélekről beszélgettek, de nekem kicsit úgy tűnt, mintha túl szofisztikált akart volna lenni, aztán lett belőle az, ami. Vagyis egy jó hosszú semmitmondó szöveg.

Nem akarom bántani, de azt hiszem erre szokták azt mondani, h aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.

Szeretem, meg tisztelem a munkáját, de ne akarjon senki sem (még egy nagyon gazdag és befolyásos írónő sem) többnek látszani, mint ami/ többnek lenni, mint aki.
(Sokan mondják, h tanító jellegű a sorozat. Vessetek meg, de szerintem az már rég rossz, amikor a gyerek a jót nem a szüleitől tanulja. Vagy a LOTR is egy oktatómű? Akkor bocsi, visszszívtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nissan klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest