- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Lehet, nem tudom megitelni, mert csak a hetediket olvastam angolul mivel mar nagyon erdekelt a befejezes es volt is ra par szabad napom az angol megjelenes utan es hulyesegnek golndoltam hogy megjelent es varjak ra tobb mint fel evet. Aztan eppen befejeztem mikor rabukkantam a magyar forditasu valtozatra. Es mondom hatha valamit nem ertettem meg jol megis csak profibb emberke forditotta nalam uccu neki megegyszer elolvasom magyarul is. Szerintem ez a verzio nagyon jo lett. Tökéletesen visszadja az angolt szinte semmi elteres. Szoval ezek utan mar a gyari februari nem igazan izgat milyen lesz.
Éljenek a sztahanovistak akik sajat es a mi szorakoztatasunkra leforditottak onszorgalombol es nem is rosszul
Es le a kiadoval aki megteheti, hogy ebben az orszagban egy ilyen könyvet csak az eredeti megjelenese utan több mint fel evvel adat ki, mire mar mindenki megszerezte valahonnan ezaltal csökkentve a sajat bevetelet is. Ha megjelent volna par hetre az eredeti megjelenes utan itthon is bizisten megveszem de igy mar minek
DE hiaba ilyen orszagban elunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Macrodroid
- Path of Exile (ARPG)
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest