- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na ma tényleg elmentem az Alexandra könyváruházba ami a Móricz Zsiga - Bartók Bélán van. Kezembe is vettem, bele is olvastam, a szöveg elég egyszerű volt, valami olyasmi volt benne, ( mérsékelt az angol tudásom...
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg. 
Most látom, lehet, hogy Snape?? Nem elírás ez? Snake a kígyó nem??
Egyébként meg D nem tévedhetett ekkorát, valami csavar még ki fog derülni!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Formula-1
- Revolut
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg.