Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na ma tényleg elmentem az Alexandra könyváruházba ami a Móricz Zsiga - Bartók Bélán van. Kezembe is vettem, bele is olvastam, a szöveg elég egyszerű volt, valami olyasmi volt benne, ( mérsékelt az angol tudásom...
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg. 
Most látom, lehet, hogy Snape?? Nem elírás ez? Snake a kígyó nem??
Egyébként meg D nem tévedhetett ekkorát, valami csavar még ki fog derülni!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg.