- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na ma tényleg elmentem az Alexandra könyváruházba ami a Móricz Zsiga - Bartók Bélán van. Kezembe is vettem, bele is olvastam, a szöveg elég egyszerű volt, valami olyasmi volt benne, ( mérsékelt az angol tudásom...
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg. 
Most látom, lehet, hogy Snape?? Nem elírás ez? Snake a kígyó nem??
Egyébként meg D nem tévedhetett ekkorát, valami csavar még ki fog derülni!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg.