- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti20
tag
Voldemort legyőzése után még lehet szenvedni a kastélyban, utána már csak Luna cuccait kell megszerezni... Egyébként hol nem kapsz küldetést??? Mert én sem kaptam, amikor Fred-George mocsarait kellett elkészítenem, volt még hátra egy, de nem tudtam hogy meg kell csinálni, semmi küldetést nem mutatott a térkép, jött Félig Fej nélküli Nick és mondta, hogy a Pave Country Yardon, valami X van, oda mentem és ott is csináltam mocsarat, aztán beindultak az események...
-
Peti20
tag
Igen úgy tudom, hogy akkor lesz 100%- od ha minden mellékküldetést megcsinálsz, minden sakkfigurát felfedezel, minden szőnyeget kiporolsz, meg ilyenek... De azokat asszem a Game Information mutatja, meg a térképedet, ha megnézed és rámész egy udvarra, vagy teremre akkor mutat egy százalékot... Az azt mutatja, mennyi dolgot használtál, csináltál meg és azok alapján fejlődsz... például Umbridge szobájában, ha használod a vetítőt akkor kapsz 10 pontot meg ilyenek...
Remélem segítettem
Hály -
-
Peti20
tag
Sikerült az ördöghurkot elégetni....
Flitwicknek megírtam a dolgozatot, de amikor elkezdi mondani, hogy mit csináljak akkor a reducto-nál megakad a dolog, mert reducto-t még nem tudok..Kitől kell megtanulnom??
Fred és George hol bújnak, azt írja, hogy Hiding the fireworks....
Az utolsó kérdésem, hogy az üvegházban, vagy nem tom hogy hívják, vagy egy nagy darab tanárnő kesztyűvel a kezén, neki is írni kell egy dolgozatot, de azt hogyan kell??
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest