- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolly
csendes tag
Szóval akkor a történeti szál ennyi volt? Hát elég hülyén van így vége..
Peti talán nézd meg a többi udvart, esetleg ugorj a következő küldetésre, hátha út közben találkozol velük valahol.. Sajnos nem emlékszem, hogy hol találkoztam velük..
Kriszti, nekünk például csomószor nem indult el, de mi kikapcsoltuk a gépet, aztán vissza, volt, hogy háromszor is és utána simán elindult. Esetleg próbáld ki. Érdekes, de újraindítással nem működött
Biztos, hogy nagyterem előtti udvar? Én úgy emlékszem, hogy átváltoztatástan, és csak akkor mentek a Szükség Szobájába, amikor segítettem nekik elrejteni a csónakházban a tűzijátékot vagy mit..
[Szerkesztve] -
Lolly
csendes tag
Ügyes vagy Peti
Ha jól emlékszem a Szükség Szobájában Hermione mutatja meg a Reductot, de ebben azért nem vagyok teljesen biztos. Freddel meg George-dzsal mit kell csinálnod? Ha még nem találkoztál velük, akkor az Átváltoztatás udvaron vannak, vagy valamelyik másikon, és ők tanítanak meg párbajozni.. Bimbánál meg el kell menni Neville-hez, aki a Szükség Szobájában van és tőle kell elkérni a könyvet. Ő majd visszaküld a klubhelyiségbe és aztán simán megírod a dogát
Sok sikert Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest