- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #154 üzenetére
úgy néz ki eddig, hogy a héten nem fogok feljutni Pestre. Ha megyek, akkor is csak pénteken délután, átutazóban...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #151 üzenetére
nekem egy procit tapostak meg úgy, hogy még a lábnyom is rajt volt a borítékon. Majd megoldjuk valahogyan az átvételt.
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #148 üzenetére
én még nem tudom, hogy mikor jutok fel ismét Pestre. Lehet, hogy a posta lesz a megoldás. Majd jól becsomagolom... Írj mailt, hogy hova küldjem!
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #144 üzenetére
mit jelent a koli? Hol vagy koleszos? Valahogy megoldjuk, ha megírod, merre szoktál járni...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #142 üzenetére
természetesen működik a cucc! Jövő héten fel tudom vinni Pestre, ha megyek... Ha nem, akkor esetleg fel tudom adni a szegedi (Győr-Szeged) buszra, a milka árá meg át tudod utalni. Bár nem szívesen utaztatok ilyet busszal... Meg a buszosok sem visznek szívesen csomagokat...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #139 üzenetére
köszi, fél milka a tiéd lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest