- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Hogy én milyen hülye vagyok, máskor én ajánlgatom ezt a honlapot másoknak. Itt vannak hardveres kódoló kártyák is a http://www.dvdrhelp.com/capturecards címen
-
bitfarkas
őstag
-
erdoke
titán
Itt angolul találsz a problémáról hasznos infot: http://www.dvdrhelp.com/forum/userguides/179038.php
-
bitfarkas
őstag
Köszönöm, valószínű, hogy ez a megoldás, Bár Iszole is kételkedik az analóg bemenet miatt.
De... Dv bemenet is van, gondolom a hozzá tartozó kodekkel, mivel azt is analógba át kell tudnia alakítani. A leírásból sajna nem egyértelmű, de csak nem csinálják meg azt a csúfságot, hogy a lehetőség beépített és nem használják ki. (DV - Mpeg) -
erdoke
titán
''Capture, edit and create stunning movies on VHS tape or digital video for CD, DVD or the Internet with Pinnacle Studio DC10 Plus. The package comes complete with a PCI board to connect analogue sources such as VHS and Hi8, and you can outsource your final movie back to analogue tapes. ''
Viszont úgy látom, nem tud digitálisan fogadni, csak analóg. Vagy 2 eszköz, vagy egy nagyon drága tud real time DV->DVD. Előbbi még mindig olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest