- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
Nem tudom az anyag pontos jelölését, ötvözetlen szénacél lemez, vagy hétköznapi nyelven vaslemez.
6 mm vastag, 40 x 33 cm, de olyat vágnak, amilyet rajzolok.
Kezeletlen, nyers lemez, használat előtt ki kell égetni.
Akik előre szóltak, azoknak csináltattam. Mivel beszerzési áron adom tovább, árat csak privátban írok, akit érdekel.
Ha még van rá igény, még egy kört vágatok, ha kell,.és összejön 6-8 igény. -
soldier2
őstag
Én sem tudom. Van 2 molycsapda a lisztek mellett, azokon akad pár. Pincében, sötét, száraz hűvös helyen tartom, nyáron sem volt gond (csak lezártam a szellőzést 1x és elfelejtettem kinyitni, akkor 7kg sima kenyérliszt odalett a pára miatt, de ha az ablak nyitva akkor semmi gond). 10 kg liszt 2-3 hónap alatt elfogy, csak akkor veszünk kenyeret, ha agyerekekk nagyon bundáskenyeret akarnak enni
. Arra a bolti fehér v félbarna a legjobb. Szüleimnél nagyszüleimnél nem csináltak belőle problémát. Kiszitálták ami belement aztán jónapot (igaz a '70-es, '80-as években nem nagyon volt rá lehetőség, hogy kidobják és másikat rendeljenek mert belement pár bogár/moly)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest