- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
-
iatti
aktív tag
egy biztos, ne kezdj magas hidróval, főleg ha kézzel gyúrod.
én jó fél éve sütögetek, de még a fasorban se vagyok. nagyon lényeges, hogy a tészta jól kilegyen dolgozva, kelve, érlelve. kelési idő, hőmérséklet, millió részletre kell odafigyelni. töltök, sütök, füstölök kolbászt, nyomom a pacal+ csülök pöriket, de ez a kibaszott pizza százszor nehezebb
-
sz.zs.
Topikgazda
-
hyperspace
őstag
Másfél kilós kenyeret én is sütöttem már, az 20 percig 250 fok, majd 35-40 perc 210 fok. Kerek formát csináltál? Lehet annyi a gond, hogy nem sült eleget.
Tapasztalat, hogy ha kívül szép színe van, még nem jelenti azt, hogy kész van. Kell az idő és elég hőmennyiség neki. Én letakarom alufóliával, ha már jó a színe, de még kell neki sülnie, fényes oldalával lefele. -
-
-
Mersant_le
csendes tag
teljesen rendben vannak az aldis keverekek, en is szoktam neha venni. kis elesztot kell meg hozzarakni, vagy hosszabb ideig keleszteni. legutobb kb. 3h volt mire rendesen megkellt a teljeskiorlesu.
nekem is van kenyersutogepem (nem tudom a tipusat, olyan regen hasznaltam), de hiaba dicserik, ezekkel nem lehet normalis kenyeret sutni, inkabb csak kenyer szeru valamit. -
avl
senior tag
masik forumon is kerdeztem ott epp ezt irta egy tulaj:
Nekem Panasonic sd zb2512 típus van. 2,5 éve beszéltünk itt a házi kenyérsütésről, akkor vettem én is. ...
Bő 2 év kenyérsütőgépes tapasztalattal amit én megemlítenék, hogy szárított élesztővel sütök, amihez több cukor kell, hogy megdagadjon rendesen a tészta (ellentétben a kovásszal), amit a kész kenyéren is lehet érezni, hogy édesebb. Főleg sima fehérkenyérnél érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest