- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltincs
tag
Volt már szerencsém digitális pulthoz, yamaha tf2 és soundcrafthoz is, meg a mackiet már láttuk testközelből aztán azért is merjük azt választani. Tudom hogy a midas egy király cucc, de a behringer név nekem mindig félve esik a számra. Úgyhogy maradunk szerintem a mackienél pont középen van árban, szerzek egy jó routert aztán jó lesz
max nem jön be és akkor így jártunk
-
Baltincs
tag
Csak a behringert találtam olcsóbban hirtelen, amitől azért kicsit tartok, illetve asszem pont valamiből kevesebb van, mint amennyi kéne.
@MineFox54: ez pedig még drágább is, ugyanezt ajánlotta a srác, hogy vagy a mackie, vagy a soundcraft, annak függvényében, mennyi sáv kell. -
Baltincs
tag
Sziasztok, zenekarral új próbaterembe megyünk és az csak a miénk lesz. Mivel mindenkinek van fülmonitorja, úgy gondoltuk, hogy használjuk ki, és ne vegyünk hangszórókat kemény 2 mikrofonnak.
Gondolkodunk egy mackie dl1608-on, ipad van, szóval van mivel kezelni. Azért is gondoltunk erre, mert "kicsi", próbára és koncertre is jó lehet, hiszen 16 csatorna számunkra elég (lábcin-pergő-lábdob-2 oh-2 tam, 2 énekmikrofon, 2 gitár + 1 basszus, takk, illetve idővel majd sampler), van 6 monitorkijárata, amiből 4 kell a 4 fülmonitorba plusz ugye a left-right.
Van ár-értékben ennél jobb eszköz, vagy irány a bolt?
Köszönöm előre is a halpot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest