Új hozzászólás Aktív témák
-
Succor
csendes tag
Azt hogy egy keverőről ami 16 sávos tudom-e irányítani(hangerő eq stb...a keverőn persze) a hangkártyám előfokaira rádugott eszközöket és az ADAT kiegészítő megoldás előfokaira rádugott hangszereket...
Tehát ha van 8 preamp a hangkarin meg 8 preamp a AD/DA konverteren akkor azt keverővel tudom irányítani 16 csatornaként?
-
-
Succor
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket kérném
Van egy Focusrite safire pro 40 hangkártyám.
Ugye ennek van 8 előfoka...na most digitálisan keverek de mivel még kéne 1-2 mikrofont kötni vennék egy keverőt ami 10 csatornás, 10 előfokos...
Hogyan tudom ezt használni akkor a hangkarival?
Ha netán rosszabb minőségű az előfok a keverőn mint a hangkártyán akkor romlani fog a minőség...hallottam hogy dobfelvételnél emlegetik az ADAT-ot is...ez mit takar sajnos a keverőkhöz nem értekA cél minél kevesebb előfokot elhasználni a kártyán és minél kisebb minőségromáls...
A választ előre is köszönöm
-
Succor
csendes tag
Szia.
Kb 700 ezer kb most a költségvetésem.
Kezdő stúdiózást szeretnék(valahol el kell kezdeni, sajnos nem értek hozzá de hát gyakorlat teszi a mestert)
Minőségbe azért egy kisebb cd-t szeretnék összedobni.
Ami a zenét illetiőként metál de mondom zenei alapokat is szívesen írok hiphopra meg dnb-re illetve dubstepre is.
Én kevernék, ezt is el kell kezdeni valahol
A helyszín 2 szoba az egyik süket a másik lehallgató.Gyakorlatok:
-Jópár szám amit gagyi technikával vettem fel de sok odafigyelés és ápolgatásnak köszönhetően sokaknak tetszett.Mondták is, hogy felvennének nálam némi kp-ért de ilyen technikai háttérrel nem lenne pofám elkérni egy forintot se(nem beszélve az amatőrségemről).Így gondoltam elkezdem valahol ezt a stúdió dolgot egyenlőre hobbi szinten.Sajnos kevés a tapasztalatom főleg a technikai hátterét illetve..Annyi minden megy annyi mindenbe , hogy nem tudom milyen környezet lenne az ideálisHa segítenél azt megköszönném
-
Succor
csendes tag
válasz
PapaMaci #1129 üzenetére
Zenekaroknak szeretnék felvenni ebből még semmi nincs meg, pénzem meg van mindenre, csak nem szeretném elkapkodni
Terveim, többsávos zenék készítése(gitár(ok),dob,ének stb...)meg zenei alapok(hip-hop,dnb) készítése...
Van egy full csöves Peavey fej+ládám és azt szeretném bemikrofonozni.
Ha az ISA one-t bekötném S/PDIF bemenetbe a hangkártyára akkor elvileg kikerülöm a hangkari előfokát és csak az ISa one szól ugye ?):Dobot adatról vennék fel, ezt máshogy nem tudom megoldani ezzel a karival...
-
Succor
csendes tag
Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem.
Arendszerem úgy épülne fel, hogy:
Előfokocusrite ISA ONE
Keverő:MAckie 1402
Hangkártya:Tc eletronicImpact twin firewire.
Mikrofonok:
Shure Sm 57,58,Pg lábdobmikrofon,AUdio technika dobmikrofon készlet,Audio technika AT4040 Stúdiómikrofon.A kérdésem pedig az, hogy van egy előfokom a keverőn is van előfok meg a hangkártyába is...Az ISA ONE-hoz képest lesz minőségromlás illetve hogyan tudnék legegyszerűbben 1 ISA one szintű előfokot használni és mellé még 8 sávot felvételhez?(Zenekari).
Kicsit belekavarodtam, szóval előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DELL T40 EMC Szerver
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged