- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, a hagyományos analóg keverő erre nem alkalmas.
Léteznek párezer eurós digitális keverő(szerűsége)k, daw controller néven futnak, de tízezer euró alatti költségvetésssel nem ilyenekre költeném a pénzt, hiszen erre a daw is képes, inkább jobb hangminőséget, jobb analóg és digitális eszközöket vásárolnék. -
A Pro 40 egy elég kellemes jószág, a konvertere és az előfokok is nagyjából rendben vannak rajta.
Milyen keverőről van szó? Önmagában egy 10 csatornás keverővel valóban megoldható, hogy 10 darab mikrofon be legyen kötve, de attól még mindig csak 8 független csatornád lesz (ennyi jelenik meg a dawban), mivel ennyi konverter van benne. Ahhoz, hogy további mikrofonokat tudj párhuzamosan felvenni (nem pedig összekeverve), ahhoz (mondjuk) egy ADAT rendszerű konverter-előfok párosra vagy kombóra lesz szükséged. Az ADAT eszköz a Pro 40-re csatlakozik optikai kábellel, és a daw-ban lesz újabb 8 (tehát összesen már 16) rögzíthető csatornád. Ilyen ADAT-rendszerű konverter például a Behringer ADA8000, vagy a Focusrite Octopre. Az első nyolc csatornán megmaradnak használatban a Pro 40 konverterei, a maradék mikrofonok pedig az ADAT.konverter előfokain mennek keresztül. Ezek vagy jobbak, vagy rosszabbak (ADA8000) a Pro 40-nél. Ha fontos a jó minőség (mindig fontos, tudom) az összes mikrofonnál, akkor bizony jobb ADAT-konvertert kell választani, nem lehet megúszni olcsón.
-
A stúdió megvan már? Mert ha nem, a költségvetésed a stúdió rendes kialakítására is nagyon vékonyak tűnik. Én is épp egy stúdió összerakásán filózok, de a tervezett költségvetésem nem áll meg 5 millából, ezért pihentetem még egy kicsit, mert nehéz gazdaságosan üzemeltetni. De ha esetleg gondolkodhatnánk közösen is, ha gondolod, akkor jobb lehetne a kihasználtság. Pár millányi felszerelésem már most is van.
Privát?
-
-
PapaMaci
őstag
Hali
Eddig ebből mi van meg?
És mi a cél? Élőben akarsz felvételt készíteni keskenyre? Vagy csak a dobot, aztán meg sávonként ráénekelni, rájátszani? ...Gondolom, nem dob-ének duóról lenne szó
Soksávot ezzel nem tudsz felvenni. Az ISA one -hoz képest a Mackie előfokjai nem említérse méltóak. A hangkártyáé inkább.
Ha soksávozni akarnál (amit mernék javasolni), akkor ajánlanám pl a behringer pro8-as előfokját, aminek van adat kijárata. Ha jól sejtem a hangkártyádnak meg van adat bejárata. A dobot már fel is tudnád venni. ...Persze egy alap konfiggal. Bár még 2 analógot gondolom, tudnál használni a hangkártya sajátjáról is. A többi meg jöhetne sávonként
Az AT4040 nagyon jól eltalállt mikrofon. Pláne ár/érték párosban. Nekem is van pár belőle.
Írj pár konkrétumot, és kiokoskodjuk a többit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest