- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Csak azért kérdezem, mert én nem MO-n lakom, hanem szlovákiában, és érdekelt mennyi ott. Több, bár nem annyira sokkal. Kiszámoltam, abban a cseh cégben, akitől mi veszünk cuccokat (persze csak amatőr szinten, aktív hangfal, erősítő, meg ilyen kicsi cuccok, semmi több 100 000-es nagyságrend) a 2442-es 109 000Ft körül van. A címe a webshopnak: Bővebben: link
Itt van a dolgok nagyrésze, de van nekik specializált dob, gitár, és keyboard shopjuk is(a kezdolapon látni). 3000 cseh korona felett szlovákiába is szállítanak, ingyen, XPress-el, házhoz, szal nagyon kényelmes. Asszem 5000 cseh korona felett magyarba is szállítanak, ingyen, de erre nem mernék megesküdni, kéne nekik emailt írni. Nem a gyorsaságukról híresek, amire 48 órát írnak, az általában 1 hét alatt jó ha megjon.
Néztem valami német boltot is, musik-productive, vagy valami ilyesmi, az mégolcsóbb valami dolgokban, de ők keményen elkérik az UPS szállítási árát. -
Bigya
őstag
Jó lenne találni valakit, aki hozna befele cuccokat rendelésre.
Mint TrebroN a zalman cuccokal.
Bővebben: link
Innen vettem dolgokat cégbe, de nem tudom, hogy magánember vehet-e. Érdemes sztem utána járni.
Jah, ma jóóó nagy akciók voltak a Galaxis-ban, gondoltam rá, hogy reggel beírom, de elfelejtődött.
(meg fog szünni, kiárúsított)
szerk: Talán még él, hátha van valami jópofaság. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Az esetek tulnyomo részében szimetrikus az AUX, még a jack-en is! (pontosabban csak nagyon gagyi pulton láttam eddig asszimetrikust)
A Behringerröl: Én nem vennék beépitett effektes keveröt, de attol még nem biztos, hogy rossz. 16 csikon már lehet dolgozgatni. Milyen célra kellene? -
Bigya
őstag
Bővebben: link
Ajánlom, ezt, ha meg valami nem világos, kérdezd itt nyugodtan!
Én is azért indítottam, hogy meg lehessen beszélni bizonyos kérdéseket, problémákat! Hiszen - mint, sok szakmában - itt is elengedhetetlen a tapasztalatok megosztása szvsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest