- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
Igen, annál a hangkkártyánál, ami 5.1-es így vannak megoldva a kimenetek. A centernél pl a mikrofon bemenetet a kártya leválasztja belül, és ráküldi a center jeleket, ha átállítod, 2 csatis módról 5.1-re.
De ez ü.bár hardveres dolognak tekinthatő. Csak az olyan hangkártya adhat ki térhangot, ami arra képes. Remélem érted. -
Bigya
őstag
Első kérdésedre sztem pár száz ohm-os, de Bővebben: link
Második: Hát az 5.1 az a csatornák számát jelöli, azaz 6 kimenet van a karcsin. -
PapaMaci
őstag
Nem feltétlen ujra gondoltam
Azt is csak azért kérdeztem, mert nálam az elsö számu fontos dolog, hogy a lemezek éppségben maradjanak! Ezt sajnos néhány ''gagyisztikus'' gyártmány nem tudja megoldani.
A REVOX A78 korrektorának elméletileg szabadlábon van a rajza. Ha lesz egy kis idöm utánanézek, mert állitolag egyszerü, és jo.
A motorthoz meg inkább épits egy jo stabil tápot! -
Bigya
őstag
Nemtom, hogy állsz angollal, de egyenlőre ennyi, holnap írhatok róla többet is.
''Recording Industry Association of America. This group develops standards for recordings in this country. The RIAA ''curve'' is a record/playback compensation curve applied to LP records that allows them to have flat response with minimum distortion.'' -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest