- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
Igen, annál a hangkkártyánál, ami 5.1-es így vannak megoldva a kimenetek. A centernél pl a mikrofon bemenetet a kártya leválasztja belül, és ráküldi a center jeleket, ha átállítod, 2 csatis módról 5.1-re.
De ez ü.bár hardveres dolognak tekinthatő. Csak az olyan hangkártya adhat ki térhangot, ami arra képes. Remélem érted. -
Bigya
őstag
Első kérdésedre sztem pár száz ohm-os, de Bővebben: link
Második: Hát az 5.1 az a csatornák számát jelöli, azaz 6 kimenet van a karcsin. -
PapaMaci
őstag
Nem feltétlen ujra gondoltam
Azt is csak azért kérdeztem, mert nálam az elsö számu fontos dolog, hogy a lemezek éppségben maradjanak! Ezt sajnos néhány ''gagyisztikus'' gyártmány nem tudja megoldani.
A REVOX A78 korrektorának elméletileg szabadlábon van a rajza. Ha lesz egy kis idöm utánanézek, mert állitolag egyszerü, és jo.
A motorthoz meg inkább épits egy jo stabil tápot! -
Bigya
őstag
Nemtom, hogy állsz angollal, de egyenlőre ennyi, holnap írhatok róla többet is.
''Recording Industry Association of America. This group develops standards for recordings in this country. The RIAA ''curve'' is a record/playback compensation curve applied to LP records that allows them to have flat response with minimum distortion.'' -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest