- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
shalafi66 #494 üzenetére
De én arról beszéltem, hogy kis dobozba van méretezve az autós, nem a szoba méretére gondoltam. És gondolom, hogy annak, hogy kisebb doboz kell neki van valami hátulütője. Legalábbis, ha az autós hangszóró, autós hangszóró. Ha minden hangszórót autós hangszórónak hívnak, minden ok nélkül, akkor nincs felosztás, de akkor hívhatnák hangszórónak is autós nélkül. De ez általános elvi probléma, a gyakorlati a mélynyomóm, ami helyett olyat akarok ami jó. De nem tudom ez miért nem jó, és a jó mitől jó. És nincs pénzem venni hangszórókat, hogy hátha az egyik jó lesz. Szóval értsd úgy az autós hangszórót, ahogy elvileg kitalálták még mielőtt a hangszóró BT hangdobozt jelentett, és az autós hangszóró pedig hangszórót! Legalábbis szerintem itt írta valaki, hogy azt jelenti az autós, hogy kis helyre be lehet tenni mondjuk ajtóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest