- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
shalafi66 #494 üzenetére
De én arról beszéltem, hogy kis dobozba van méretezve az autós, nem a szoba méretére gondoltam. És gondolom, hogy annak, hogy kisebb doboz kell neki van valami hátulütője. Legalábbis, ha az autós hangszóró, autós hangszóró. Ha minden hangszórót autós hangszórónak hívnak, minden ok nélkül, akkor nincs felosztás, de akkor hívhatnák hangszórónak is autós nélkül. De ez általános elvi probléma, a gyakorlati a mélynyomóm, ami helyett olyat akarok ami jó. De nem tudom ez miért nem jó, és a jó mitől jó. És nincs pénzem venni hangszórókat, hogy hátha az egyik jó lesz. Szóval értsd úgy az autós hangszórót, ahogy elvileg kitalálták még mielőtt a hangszóró BT hangdobozt jelentett, és az autós hangszóró pedig hangszórót! Legalábbis szerintem itt írta valaki, hogy azt jelenti az autós, hogy kis helyre be lehet tenni mondjuk ajtóba.
-
gyulank
addikt
Az mitől lehet, hogy a mélynyomóm beremeg? SH22SF-W Szeretnék egy olyat, ami nem ad ki olyan hangokat amiket nem kéne. Ha leveszem a hangerőt nem remeg be, de azt szeretném, ha nem kéne levenni. Rég néztem már filmet, de olyanra gondolok, mint mikor pl. az "űr hang" van a sci-fi-kben, akkor pattog, recseg. És ha vennék újat, akár készet, akár hangszórót, ezt szeretném elkerülni, és szeretném tudni, hogy milyen paraméterekkel kerülhetném ezt el. Ezen túl, hol kereshetek hangszórót? A hangszóróra mindenféle találat van, hangfalak, tudom, hangládák, bt hangszórók, a leginkább hangszóróra hasonlító találatok az autós hangszórók, de nem autósakat keresek. És ez még ugye csak az, hogy még hangszórót se tudok semmilyet se keresni, nemhogy még meg legyenek adva, meg helyesen az adatai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest