- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
A Praktikerben lehet kapni ilyen tányéralátéteket parafából. Gondolkodtam, hogy megcsinálom a ház belsejét ilyennel, de másképp alakult. Viszont a fateromnál ezt megcsináltuk és sokkal halkabb lett a rendszere tőle. A gépház belső falára vágtam ki mintára és a réseket meg szivacsos szigetelőszalag szerűvel béleltem ki. Nincs rezonancia, nincs nagy hangzavar. Az ára meg megfizethető 1-2 ezer forint. Talán még annyi sincs.
Vikthor -
czappa
aktív tag
Nem értek hozzá, de:
Gondolom a ház elején és végén marad a rendszerhűtő venti, csak az oldala lesz hangszigetelt, a végeredmény szempontjából ez mennyit számít nem tudom. De mondom nem értek hozzá ill. nincs tapasztalatom az ilyen házakkal kapcsolatban, ezért várom a személyes tapasztatokkal rendelkezőket.
szerk.: a képeket megnézve, úgy látom a ház elején nincs venti hely, háát nem tom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged