- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én eddig úgy tudtam, hogy a játékok 5.1-e 3 db stereo jelből tevődik össze, amihez az analóg átkötés biztosítja a megfelelő sávszélességet, a digitális viszont nem, mivel az SPDIF-en csak az első hangszórók stereo jele fér ki. (Kivéve, ha a hangkártya azt 1db bitstream-be kódolja - pl.: SoundStorm.) Ebből a jelből viszont az erősítő - legyen az akármilyen profi is - csak egy csorbább 5.1-et képes előállítani. Ezek miatt én a játékok alatti analóg átkötés pártján állok.
Mindenesetre kíváncsi vagyok az általad említett módszerre, mihelyt lesz lehetőségem kipróbálom a hangzásbeli különbséget a két megoldás között! -
törölt tag
De nem az van, hogy ezek a kártyák (live/audigy/audigy2) csak egy stereo jelet képesek a digitális kimenetre küldeni, amiből az erősítő csak egy ál (úgy értem nem teljes értékű) 5.1-es hangot tud kreálni? Ezzel a megoldással nem csorbul a hangélmény? (Gondolok itt arra, mikor pl. a stereo mp3-ból keverek 5.1-es hangot, de ahogy az szól...hát kösz, de inkább nem.)
Most mi az igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest