Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
fradi81 #5026 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Ha brámikor kiveszem majd visszarakom, az első indulás csak haramadik nekifutásra jön össze. A későbbiekben normálisan startol a gép, csak ez szerintem nagyon furcsa. Ez az első nem integrált hangkártyám, így nem tudom, miféle anomáliákra hajlamosak, milyen szeszély számít normálisnak.
(A búgás okát sem találtam meg. Újraindítás után elmúlt.) Jó volna tudni, hogy ezek a jelenségek szoftveres vagy hardveres eredetűek, mert még bőven garanciás minden a gépben. -
gerzsol
aktív tag
válasz
fradi81 #3307 üzenetére
Hát ha vennem kellene akkor biztosan nem elégednék meg egyszerűen, és egy belépő szintű kártyát vennék legalább.. pl egy xonar DSX-et..
Némi próbálkozás árán sikerült helyrepofoznom a rendszert, nem 100%-os, de mostmár működik a Headphone (RTC) kimenet és ez megfizethetetlen..
Szal siker.
Mindenkinek köszönöm az ötleteket. -
gerzsol
aktív tag
válasz
fradi81 #3303 üzenetére
Több szoftveres állítási lehetőség van, dolby, hangszínek, ytb stb.
Igen igazad van, a szoftver nélkül is szól, annyi hogy ha kézzel adom hozzá a drivert, felismeri a kimeneteket,
Speaker/Headphone
Headphone (RTC)
SPDIF digital out
Ati HDMI (VGA)De hiába váltok a Headphone (RTC) kimenetre amin egyébként szebb hangot ad a fülhallgató mint a speaker/Headphone-on, akár melyik jack-be dugom a fülest sehol nem szól. Eddig szólt, hogy ha előre volt dugva a ház első kimeneti jack-jében. Váltogattam Windows hangbeállításoknál a Seaker/Headphone és a Headphone (RTC) között és hiába ugyanoda volt bedugva, mindkét beállításnál szólt. Most meg a Headphone (RTC) nem működik.. valami miatt..
Ez zavar. -
szika87
aktív tag
válasz
fradi81 #1641 üzenetére
Igen én is szeretem az mplayer classic home cinema-t csak az a baj hogy azt vettem észre hogy a powerdvd sokkal szebb képet ad amikor azzal játszottam le a dvd filmeket ezért szerettem volna ha az is működne,na de mind1 ha nem jön össze semmi akkor marad az mplayer classic,csak az a fura hogy a hangkari megvétele előtt nem volt ilyen probléma,de ha meg az lenne a baj akkor mikor hardveresen letiltom nem kéne már ilyet csin. ha a hangkari nem tetszik neki.
-
Söri0127
tag
-
dudika10
veterán
válasz
fradi81 #1563 üzenetére
Ezen az alaplapon nincs kivezetve a 7.1, pedig a gyártó oldalán fenn van, hogy támogatja a 8 csatornát. De én optikait és coax-ot se látok a hátán.
Azt meg lehet próbálni, hogy bedugja abba a 3-ba és hátha tudja kezelni 5.1-ként de szerintem esélytelen. Egy pár éve is találkoztam már ilyennel, hogy a hangkártya tudta az 5.1-et de csak a mic, linein meg egy stereo kimenet volt. Ott nem tudtam rájönni, hogy kéne működnie, az a tippem, hogy sehogy.
-
atish15
aktív tag
válasz
fradi81 #1546 üzenetére
Igen 5.1-re van.Nos újabb fejlemény van.Az unokatesómnak van genius 5.1 rendszere és tökéletesen szól.Elhoztuk a gépét és összedugtuk a hangfalakkal.Az övén sem volt tökéletes.A hátsó hangfalak nem szóltak tisztán és mintha víz alól szólna valami.A hangfalak jók leellenőriztük.Elvitte otthon kipróbálni.Lehet a cuccal magával lesz a gond.
-
atish15
aktív tag
válasz
fradi81 #1539 üzenetére
Gigabyte p45 ud3p lapom van és realtek integrált hangkártya.Igen tuti jól van összedugva.Minden színnel és felirattal van jelölve, aszerint dugtam őket.Zenénél és filmnél is a hátsók alig hallgatóak és basszus sem nagyon van.Futtattam 5,1 sound tesztet és olyan mintha 2.1-nek látná a center és a két első szól a basszus és a hátsók nem.És nagyon halk.
-
gombavadasz
tag
válasz
fradi81 #1154 üzenetére
Szia,
mindkettőt megnéztem, sajnos nem jó továbbra sem.
Balanszhoz nem nyúltam, de azért most megnéztem biztonság kedvéért.
Jack dugó pedig a helyén van.
Azon gondokodom, nem okozhatja-e ezt maga az integrált hang hibája!?
Amúgy ha jól emlékszem,akkor jött elő a gond, amikor hangfalszettet cseréltem.
Azóta hiába rakom vissza régit avval sincs sztereó. -
Szigetlakó
csendes tag
válasz
fradi81 #1139 üzenetére
Még annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy MKV-t nézek a tv-n mert csak így tudok Full HD-t lejátszani. Az mkv-le kell hogy adja a Dts-t vagy a hat csatornát nem ? De ma próbálkoztam megint és csak sztereó van .
Zöld fülű vagyok még ezekben a digitális dolgokban. Eddig csak olyan kártyám volt amin analóg kimenetek voltak. Konkrétan Egy Sound Blaster Audigy 2 . Azt eladom ha kell valakinek 7000 Huf - ot kóstál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest