Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
válasz
csabyka666 #5199 üzenetére
Köszi
-
-
D.Va
őstag
Üdv. Ha elindítom a STEAM-et elkezd durván torzítani, recsegni a hangkártyám.
Például: youtubeon megy a zene, belépek a steambe és azonnal elkezd torzítani durván a hang. Ha elindítok egy játékot (steamben) annak a hangja is durván torzít. De ha nem fut a STEAM nincs semmi gond. Film, zene tökéletes, és a nem STEAM-es játékok is.WIN10
Ryzen
Focusrite Saffire Pro24 DSP hangkártya, gyári Focusrite oldalról töltött win10 driverrel. -
matyi_20
csendes tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni, hátha van itt olyan aki már hallott ilyenről.
Vásároltam egy új gépet, Asus Rog Crosshair viii Hero wi-fi alaplap van benne, optikai kimeneten keresztül van összekötve az erősítővel, viszont a számítógépen nem tudom sehogy beállítani az 5.1 vagy esetleg a 7.1-es hangot. Minden drivert kipróbáltam már, de semmi, előző gépen gond nélkül működött.Előre is köszönöm a segítséget.
-
darthpeet
csendes tag
válasz
benedekco #5193 üzenetére
Az a helyzet, hogy a realtek hiába települ fel, a hangvezérlő menüs progija nem indul el. Rendszergazdaként sem, a rendszer szerint minden oké és minden illesztőprogi is rendben van. ( kipróbáltam azért mást is)
Volt minden, gyalu, minden kipucolása, újrarakása és amúgy minden megy is szuperül, csak éppen a line in bemeneten bevitt hang nem hallható továbbra sem.
Visszaolvasok a topikban, bár már kezdem feladni a reményt -
válasz
csabyka666 #5191 üzenetére
Igen, azzal nincs is gond, tényleg baromi jó a közvetlen elérés, pl nagyon alacsony késleltetéssel megy windows audion, szoftvere válogatja de majdhogynem egy szarabb asioval van együtt. Csak közben elcseszték a hálózati kezelést ami miatt pattog az egész mint az állat.
re: darthpeet
Linkeltek itt a topikban valami olyan progit amivel "össze lehetett kötni" a különböző ki/be meneteket virtuálisan. De nem tudom hogy kellene rákeresni, azt sem, hogy ez megoldaná-e a problémádat vagy sem. Realtek hangvezérlő programjában próbáltál már mókolni? Lehet ott találsz valami megoldást. Sajnos nekem nincs olyanom szóval nem tudok segíteni ebben. -
-
darthpeet
csendes tag
válasz
benedekco #5188 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Sajnos nem segít, egyik csúszka sincs lenémítva illetve a hangerők sincsenek lehúzva. Nekem is ez volt az első lépés, hogy leellenőrizzem, de nem ez lesz a probléma. Line in level 100 lenémítva nincs, a bejövő jel láthatóan klippel, csak épp hang nincsMinden más rendszeren belüli hang szól.
-
válasz
darthpeet #5187 üzenetére
Hangerő ikonon a tálcán jobb klikk, hangok, majd lejátszás fül, ott a hangszórókon jobbklikk tulajdonságok, ott a hangerő fülön van a bemenetek jelerőssége, ott a némítás ikonra klikk és meg kellene jönnie a kívánt zajnak. Remélem segít!
re: csabyka666
Köszi, jó infó. Itt is sokan küzdenek ezzel a fossal, nekem alavetően a 10 csinálja a moslékot 7 alatt sose volt gáz. Konkrétan a hálózatkezeléssel van a gond. Nem wifi függő, mert ha kábelon gyün a delej akkor is megy a pattogás. Nekem nincs is wifi eszköz a gépemben és ott problem. Nálam a háttérben futó visszaosztás is gondot okoz, az ubuntu linux iso filejairól van szó természetesen. Steam ha töltöget akkor is pattog, de idlében is vannak dolgok amik "neteznek". A tűfalam mindent tilt alapból csak egyesével megadott taskokat engedek ki így kevesebb a forgalom, ez is segített, de youtubeon egyáltalán. Win update is hozott javítást annak idején. Amit leírtál, ACPI taskok 2. magon futtatása az nekem kínai, de majd megpróbálom megfejteni mi a kódaztán írok ha bevállt-e nálam is.
amit ajánlanak hogy kapcsold le teljesen az energia takarékos szolgáltatásokat, de nekem az se segített, akkor is pattogni tud ha van hálózati elérés, igaz egy cseppet jobb, de nem minden. A gép meg elkezdi zabálni az áramot és fűt is feleslegesen. Szal az se jó. Azt szoktam hogy ha hanggal akarok dolgozni, pl gitár felvétel, akkor előtte átlövöm az energiatakarékossági témát egy max tempóra, majd mikor kilépek az adott progiból akkor vissza az energia takarékosra. De ez se 100-as megoldás, csak egy picit segít, rövidebbek a lag-ok. -
darthpeet
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék a szakértő Uraktól!
problémajelenség:
windows 10 pro , alaplapi realtek hangkártyával.
Szeretnék kis külső keverőről hangot bevinni, erre a line in (kék csatlakozó) a használatos bemenet, amit csak nagy gépészkedéssel tudtam valamiért életre kelteni. Már látszik, hogy van bemenő jel, viszont a line out (zöld) kimenetre csatlakoztatott aktív hangfalon nem szól semmi, illetve a rendszerhangok/mp3/film/YT/ stb igen.
A probléma tehát, hogy a line in bemeneten bevitt dolgok nem hallhatóak, nem jönnek a kimeneten.
Mindent frissítettem, mindent újra telepítettem, néztem videókat, de semmi. Az is érdekes, hogy hiába telepítettem a realtek drivert, a vezérlőpultban sincs meg az ikonja, a gyorsindításban sem jelenik meg ...
Iszonyú bosszantó, ezerszer alkalmaztam már ezt a nem túl bonyolult rendszert, win7 esetében simán megy, itt win10-nél meg egyszerűen semmi, hiába legális a win10 meg minden a gépen.
Ha van ötlet, ne kíméljetek! -
Üdv mindenki!
A problémám nem teljesen ide illik, de talán a topik tematikája a leginkább releváns hozzá.
Nem vagyok jártas teljesen a témában, nézzétek el nekem, de hátha segítségetekre lesz, nem kell végigszenvednetek az egész procedúrát úgy, mint nekem. Sokat fórumoztam a témában, nektek a kész tényeket írom le.Az alábbi konfigon olyan jelenség ütötte fel a fejét, hogy akármilyen zene lejátszásánál idegesítően gyakran pattogott, röcögött, élvezhetetlen volt hallgatni. Attól tekintsünk el, hogy egy relatíve régi összeállításról van szó, mert egy MP3 fájl lejátszása ettől sokkal gyengébbeken is gond nélkül kell, hogy menjen. Böngészőből, Winamp-ból, bárhonnan szólt a zene, a jelenség fennállt, illetve a hangkártyák tekintetében sem volt változás - az alaplapi Realtek és az USB-s Sound Blaster X-Fi is ugyanazt produkálta, Win7-en és Win10-en egyaránt. Ha nem nyúltam a géphez, nem pattogott, de amint elkezdtem böngészni, vagy bármilyen, egyáltalán nem erőforrásigényes tevékenységet futtatni, akadozott a zene.
Ránéztem a gépre a DPC Latency Checkerrel és a LatencyMon programokkal. Első körben leszögezem, hogy a két program közel sem ugyanazokat az értékeket mutatta, más-más időpontban jelezte a tüskéket, és utóbbi olyannyira irreálisan magas értékeket mutatott, hogy végülis csak a DPC Latency Checkerre hagyatkoztam, de mivel ez nem nevezi meg a gyanús folyamatot, jobb híján tippelgetéssel kezdtem a hibát orvosolni.
Megfigyeltem, hogy üresjárásban, tehát amikor csak az asztalt mutatja a gép, hozzá se nyúlok, nem fut semmi (kivéve a DPC-t) - folyamatosan zöldben vannak az értékek, majd kb fél percenként jön 5-6 nagy tüske, ezek értéke 5-6000 us. Lelövöm a poént - kicseréltem a WiFi kártyát (drivercsere nem segített), és ezek a tüskék megszűntek, érezhetően kevesebb lett a pattogás, de még mindig jelen volt.
Ezt követően a Microsoft Interrupt Affinity Policy Tool-t hívtam segítségül, ebben kiválogattam azokat a folyamatokat(?), amik az ACPI-hez köthetők, és ezeket egyenként maszkoltam úgy, hogy kizárólag a 2-es CPU magon fussanak. Mentés, újraindítás, itt tartok most. Azt kell mondjam, 99%-ban megoldódott a probléma!
Előfordul még mindig egy-egy pattanás, de nagyon ritkán, és amit még észrevettem, hogy eddig csak 720p-ben voltak nézhetőek a YouTube tartalmak, most 1080p-ben is futnak akadásmentesen, és - lehet placebo - de valahogy az egész böngészési élmény más, nem olyan döcögős.A kérdésem, hogy mivel érdemes még próbálkozni, hogy teljesen kigyomláljam a maradék pattogást is? A noti driverei a gyártó oldalán található legfrissebbek (2009-es, de újabb nincs sajnos), kivéve a videokártyát, mert ahhoz az nVidia oldaláról töltöttem le egy 2016-os verziót, illetve a Sound Blaster X-Fi drivere is a legfrissebb, talán 2014-es.
Köszi a válaszokat előre is!
-
IceRocko88
csendes tag
Sziasztok!
Az előző HSZ.-hoz, hasonló a problémám lett. kb. 1hete vettem észre, hogy a sztereó zenéket nem keveri le az alaplapi (Realtek) hangkártya, 5.1-re. Ellőtte szuperül működött. Megnéztem az illesztőprogramot 2.hó23.-án volt benne egy nagyobb változás, ami egybe esik, egy win10 frissítéssel, így arra gyanakodtam. Leszedtem a frissítést is és az illesztőprogramot is. Majd a hangkártya illesztőt újraindítás után visszatelepítettem, de semmi. Eddig a beállításokba csak ki kellett pipálnom, hogy "Dolby Home Theater" és működött. Most meg csak furán szól sztereóban ha bepipálom.Találkozott valaki hasonlóval?
Köszi előre is! -
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy alaplapi hangkártyánál (Realtek ALC892) meg lehet-e oldani, hogy az 5.1-es hangrendszeren az összes hangforrás sztereo jelet kapjon?
Nem használok külső hangkártyát, a hangszórók a jack aljzatokra vannak csatlakoztatva.
Tudom elsőnek hülyének hangzik az ötlet, de akkor lenne erre szükségem, amikor böngészőből szeretnék zenét hallgatni, mert sztereo jelforrás esetén csak az elsők szólnak, zenénél meg úgyis bőven elegendő a sztereo, de szeretném ha a hátsók is szólnának... -
garga01
őstag
Sziasztok!
Windows7-től frissíttem az asztali gépen 10-re (Pro) nemrégiben. Eddig nem tűnt fel, de most vettem észre, hogy az előlapi hang csatlakozók nem mennek. Realtek csoda az alaplapi hangkártya, feltettem most a realtek oldaláról is a drivert, de továbbra se megy. Előtte Win7-el tökéletes volt, ha elöl bedugtam valamit, letiltotta a hátsót. Most bedugok valamit, és nincs hang elöl egyáltalán. Mit lehe vele kezdeni?
Alaplap: Asus P5KPL-VM
A gond az, hogy asztalban van a gép, és macerás hátulra bemászni/hozzáférni, ha fülest akarok rádugni... -
Attila57
tag
Sziasztok! Van egy xonar AE hangkártyám. A hang viszhangos, rekedtes. 5.1-ben iszonyú. Hiába állítok akármit a Sonic Studio-ban. Alaplapival jó a hang. Gigabyte B75M-D3V lap, i3 processzor, 8 Gb ram. Win10 64bit op. rendszer.
-
Yanchi8
csendes tag
Sziasztok!
Napok óta próbálkozok megoldani a problémámat de egyszerűen nem jutok vele semmire:
A gépházon elromlott az előlapi mikrofon jack portja, folyamatos zizegést rögzít csak. Gondoltam nem küldöm vissza a házat, ezért vettem egy USB-s külső hangkártyát amire rá tudom dugni a fejhallgatóm mindkét kábelét. A probléma az, hogy amit hallok, azt a mikrofon is rögzíti. Olvasgattam és azt találtam, hogy általában "Az eszköz figyelése" funkció okozza ezt, viszont nálam ez ki van kapcsolva. A hátsó csatlakozóban tökéletesen működik, viszont nem szeretném folyton húzkodni ha váltanék fejhallgató és hangszóró között. Ha a fejhallgatót az előlapi jackbe dugom és a mikrofon kábelét pedig a külső hangkártyára, akkor is ez történik. Esetleg van ötletetek, hogy mi okozza ezt? -
Thome
veterán
Úgy tűnik.
Előző config egy MSI alaplap + Gigabyte GTX1060 volt, nem volt gond.
Utána egyidőben eladtam a lapot és a kártyát, majd egy Asrock alaplap lett és ideiglenes kártyaként használtam egy MSI GTX750-et, illetve tesztből beleraktam ismerős Gainward 1060-át, mindkettővel csinálta.
Most belekerült a Gainward 1080Ti, tesztképp beleraktam a hangkártyát és semmi zaj.
Van elméletem hogy miért nem csinálja, de közelsem biztos, viszint 2 dolog is bizonyíthatja:
1. Pci-e 1x hosszabbítóval kilógattam a hangkártyát a vga fölül (gyakorlatilag mellette lógott), így szintén megszűnt a coil whine a 750-nél is.
2. Az Msi 750-en és a Gainward 1060-on nem volt fém backplate a felső részén, (ami a 1080Ti-n viszont van, illetve a saját gigabyteomon is volt az előző lappal), ami felett a hangkártya volt, s nem tudok másra gondolni, minthogy onnan húzott (?) át a hangkártyára a zaj, s most hogy fémmel le van árnyékolva, nem hallani át.
Létezhet ez?
-
Sziasztok!
Van egy Asus Xonar DG kártyám, és olyan problémám lenne vele, hogy ha megszólaltatja a hangfalat, akkor azt egy nagy pukkanással csinálja. Utána szól rendesen. Viszont, ha sokáig nem szól, akkor megint pukkan.Ez mitől lehet?
-
hfeco01
tag
Sziasztok! Asus ROG STRIX X570-E alaplapom van. Az alalplapi hangkártyához egy Genius 5.1-es hangfalszet csatlakozik analóg csatlakozással. A probléma a következő: Tesztnél szól a mélynyomó, alkalmazásoknál, böngészőknél csak akkor szól ha a Sonic Studoban bekapcsolom az Upmix / Surround kapcsolót. Ez 5.1-es hangnál is elrontja a hangzást, sztereónál viszont egyenesen katasztrófa amit a hanggal művel.
Teljesen mindegy hogy sztereóra vagy 5.1 vagy 7.1-re állítom a hangfalakat, a mélynyomó csak akkor szól ha bekapcsolom azt a kapcsolót. Az Asus támogatói weboldalán fentlévő két driver-t már kipróbáltam, az erdmény semmi.
Kisérletképpen feltettem a Dolby Atmos egy tört verzióját és azzal szól rendesen, csak hát vagy elindul a program vagy nem. Viszont ha elindul akkor van rendesen mély hang.
Ötlet valakinek, mert én már kifogytam az ötletekből?
Előre is köszönöm! -
Thome
veterán
Na srácok, ezt ha megoldjátok, emelem kalapom:
Adott egy Asus Xonar AE 7.1 hangkártya, mely tökéletesen működik, de mégis egy alap statikus zajt hallok a fejhallgató jobb felén, ha elindítok bármilyen játékot, vagy böngészéskor görgetek.
Most cseréltem alaplapot + processzort (Asrock B365M-HDV + i5-9400f), illetve eladtam a vga-m, és jelenleg kölcsön vga-kkal próbálkoztam. Előző alaplappal, cpu-val nem csinálta.
Amit felfedeztem: Csak akkor csinálja, ha 2 slotos (pci-e 16x?) vga-t rakok a gépbe, eddig egy GTX1060-nal és egy GTX750-nel próbáltam.
Amint 1 slotos vga-t (pci-e 1x), azaz egy GTX730-at rakok bele, megszűnik a jelenség.
Valahogy földhurok keletkezhet, vagy fogalmam sincs, de rendkívül zavaró:
Próbáltam leszigetelni (szigszalagozni) a vga-n a duplaslot alsó részét, hátha ott van valami, de nem oldotta meg.Ötlet?
-
sisi24
tag
válasz
Benhill #5159 üzenetére
Nálam is ugyan ez a hiba, csak nekem Asus Xonar DX hangkártyám van. Jelzi h szól a zene, de akárhova dugom a jack-et, nem szól! Sajnos nekem az alaplapi sem működik, az is egy rejtély hogy miért nem..
Úgy oldottam meg a hangproblémát h vettem egy ideiglenesen 3e ft-os usb-s hangkártyát. Működik, de nem egy Xonár..
-
Benhill
senior tag
Találtam egy videót, ha fullra tekerem a hangerőt, akkor nekem is ilyen a hang.
Front, rear, és side kimeneten.
Center, és optika jó.[https://www.youtube.com/watch?v=x-Ucwfngk_Y]
Videó leírásában szerepel ez:
THIS SBX AE-5 sound card is one of the best,but there some bug on win 10 or sbx driver.
i found some temporary fix ,on sb command switch to headphone then switch to speaker.
hope creative will fix it soon.A kiemelt résznél, az sb commandnál mire gondolt a feltöltő?
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Creative SB Zx, ami a mai napig rendben ment, de most valami miatt nem.
Gép felismeri, jel az megvan, de hang az nincs. Se optikán se sehol.
Alaplapi hangkártyába dugva, van hang.
Driverek eltávolítva, friss felrakva. Hangkártya kiszedve visszarakva. Továbbra sincs hang.Hogyan tovább? 1 hete vettem, elég szomorú lennék ha ennyit bírt volna.
-
RobberBaron
tag
Sziasztok!
Okozhat-e kékhalált (irq not less or equal), ha a hangkártya (SB Z) nincs tökéletesen a helyén?
A konfigom 2 éves, ritkán (havi 1-2 alkalom) és nagyon random körülmények között, általában hanglejátszás közben kékhalálozik a gépem.
Driver frissítéseken és teszteken már túl vagyok, sokféle driver kombinációt kipróbáltam.
Végül kiszedtem a hangkártyát és újra visszaraktam, és azóta nem volt kékhalál.
A probléma az, hogy a hangkártya szinte meghajlik, ha becsavarozom a helyére, nem illeszkedik tökéletesen. -
klizso2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Soundblaster x-fi usb-s hangkártyám.
Az lenne a problémám, hogy (több gépen is kipróbálva) az erősítő analóg kimenetére rákötve alapzajt (csendes mély hangot) ad ki minden hangszórón keresztül (5.1).Ezt szoftveres vagy hardveres hiba okozhatja szerintetek?
Előre is köszi a választ.
Üdvözlettel:
Zsolti
-
nt92
tag
Sziasztok.
Segitseget szeretnek kernia kovetkezoben:
Adott egy creative sound blaster play 3 usb-s kulso hangkartya.
A creatove weboldalarol toltottem le a megfelelo programot, fel is telepult, felismerte az eszkozt.
A problema ott kezdodik, hogy hiaba elinditom a programot semmit nem tudok allitani benne.illetve allitok csak nem tortenik semmi valtozas
Hangszinszabajzo nem mukodik. Hiaba huzogatom a csiszkakat fel-le, semmi valtozas.
Probaltam ujratelepiteni, letiltani az alaplapit de semmi.
Mi lehet a gond? Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval?
Elore is koszi
Udv
Tamas -
alPi86
csendes tag
Sziasztok!
Új gép, friss win10 install, asus prime z390-p alaplap. Minden drivert installáltam, az integrált hangkártyának realtek drivere van. Felmegy gond nélkül, viszont ha bedugom a jack dugót az alaplapi kivezetésbe és bekapcsolom a hangcuccot, folyamatosan nagyon furcsa, változó, zúgás jellegű hangokat ad. Kb. mint valami '80-as évekbeli scifi háttérhangjai. Nem tudom jobban leírni.
- Ha újraindítom a gépet a boot elején megszűnik, de amint a windows képernyő megjelenik, elkezdi és folyamatosan csinálja (innen gondolom, hogy szoftveres a probléma).
- Ha valamit le akarok játszani, aminek hangja van, az nem működik.
- Ha átállítom a kimeneti eszközt az usb-s hyperX cloud fülesemre, akkor is folytatja (fülesen ettől még van hang).
- Most letiltottam a BIOS-ban az integrált hangkártyát, most csend van, de értelemszerűen más hang sincs.
- Próbáltam device managerben eltávolítani az eszközt, majd újra hozzáadni, drivert uninstallálni majd reinstallálni, semmi sem segített.
- Minden más audio eszközt (pl. monitor beépített hangszóróját) letiltottam a device managerben.Van esetleg valami ötletetek?
Előre is köszi a válaszokat.
alPi
-
stev65
tag
Földhurkod van, amiatt búg, valószínűleg több eszközöd is rá van kötve az erősítőre amin a hangkártyád is van, a többi eszközeid elé csatlakoztass egy-egy [isolátor] -t.
-
Piftuka
veterán
Milyen driver-t használsz hozzá?
Az "Audigy FX" kapcsán több felhasználó is panaszkodott egyébként hasonló problémára. A korábbi szériákhoz képest nagyon erős (butított, "olcsósított") változat.
És mindezek mellett a szoftvere meglehetősen bug-os Windows 10 alatt.
Esetleg nézd meg a "Daniel_K" féle driverrel is. Nem garancia, hogy működni fog, de én abból indulok ki, hogy az "Audigy2 ZS" hangkártyám illesztőszoftvere kapcsán ő százszor jobb munkát végzett, mint a CREATIVE a hivatalos drivercsomagjával.
Win7 alatt legalábbis kifogástalanul működik.
(Egyébként mivel az alaplapodon van PCI sín - mindjárt 5 is - szerintem érdemes beszerezned egy "Audigy4", vagy "Audigy2 ZS" hangkártyát. Azokkal szvsz jobban jársz, mint ezzel az "FX" nevű alkotással.) -
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Szert tettem az SB Audigy Fx kártyára. Működik meg, de nem vagyok vele megelégedve.
Zajos. Ahogy görgetem az oldalt úgy ritmusosan zúgás hallatszik, meg folyamatos zavaró halk zúgás is jelen van. Még az alaplapi sem volt ilyen vacak,csak ahhoz nincs már driver.(Gigabyte GA-P43T-ES3G lapról van szó, 8GB Ram és R9 270 OCX VGA-val, Win 10es rendszer).
Másik nyűgöm, hogy recseg/pattog. Ha zenét hallgatok, vagy csak a figyelmeztető windows hangok hallatszódnak, mintha lemezjátszón játszanám le, olyan pattogás van és ez nagyon zavaró.
Valakinek valami ötlete a problémáimra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest