Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthpeet
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék a szakértő Uraktól!
problémajelenség:
windows 10 pro , alaplapi realtek hangkártyával.
Szeretnék kis külső keverőről hangot bevinni, erre a line in (kék csatlakozó) a használatos bemenet, amit csak nagy gépészkedéssel tudtam valamiért életre kelteni. Már látszik, hogy van bemenő jel, viszont a line out (zöld) kimenetre csatlakoztatott aktív hangfalon nem szól semmi, illetve a rendszerhangok/mp3/film/YT/ stb igen.
A probléma tehát, hogy a line in bemeneten bevitt dolgok nem hallhatóak, nem jönnek a kimeneten.
Mindent frissítettem, mindent újra telepítettem, néztem videókat, de semmi. Az is érdekes, hogy hiába telepítettem a realtek drivert, a vezérlőpultban sincs meg az ikonja, a gyorsindításban sem jelenik meg ...
Iszonyú bosszantó, ezerszer alkalmaztam már ezt a nem túl bonyolult rendszert, win7 esetében simán megy, itt win10-nél meg egyszerűen semmi, hiába legális a win10 meg minden a gépen.
Ha van ötlet, ne kíméljetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest