Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
A both-dega-ra gondoltam, csak egyszer vettem ott, akkor is este volt, de nem valódi hamburger hús volt benne. Lehet én fogtam ki rossz napot, de egy hamburgerbe, hamburger húst szeretnék, nem csirke tallért, meg rip-rop-ot, meg hol mit találnak.
A meteor nekem is felkeltette az érdeklődésem, a héten, vagy jövőhéten megnézem milyen.
-
qfm
őstag
A taylor's snack egész jó hamburgert hozott, olcsón, és hatalmasat, de mióta árat emeltek úgy gondoltam, hogy ennyire talán mégse éri meg. (Popeye-t, és az extrát kóstoltam, még mielőtt felkapták volna őket)
A csapó gyros hamburgerét ajánlgatták nekem, hogy finom, de azt még nem kóstoltam.
Mindenesetre, én is szeretnék valami igazi hamburgerest, ahol jót adnak, és én válogatom össze mi minden kerüljön bele. (debrecenben még nem láttam ilyet, csak kecskeméten)
Ahol meg se próbáld: fedett fürdővel szembe a kis bódé az erdőben, és egyetem mellett a kis bodega. Mindkettő valami szégyenletes hamburger utánzatot árul.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest