Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
válasz Fritz Teufel #1 üzenetére
A kijelző alapvetően üveg (több réteg UTG), van rajta egy műanyag védőfólia, ami cserélhető, de akár el is távolítható, igaz nem javasolt. Régebbi foldokhoz 3rd party fóliát is lehet kapni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz victory92hun #2 üzenetére
“én motorola hibákról nem olvasom érdekes”
Angolul kellene rákeresni, és találnál igen kellemetlen hibákról cikkeket…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
addikt
Újra tesztelve.. [link]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
A zsanér kap zsírzást vagy csak amit összerakáskor? Ha már lötyög a zsanér a kijelző is kezd csikosodni. Zsanért cserélnek ebben?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
victory92hun
csendes újonc
több mint egy éve használom gyárilag nincs rajta fólia se, meg persze hogy tönkre megy mert ez az ökör jerry olyanokat csinál rajta amit amugy soha nem tennél egy ilyen telefonnal , meg ezek törések csak Samsung flip nél van sztem én motorola hibákról nem olvasom érdekes, normálisan kell használni aztán ennyi a történet
-
Fritz Teufel
addikt
Jó, a zsanér akkor rendben. A kijelzővel mi a helyzet? Az műanyagból van. Nem nagyon érdekel, hogy hányszor tudják meghajlítani, tudom hogy sokat kibír. Viszont a műanyag öregszik. Csúnyán. Nagyon nem tesz neki jót az UV sugárzás, jelentősen felgyorsítja az öregedés folyamatát. Érdeke, hogy anyagában soka nem tesztelik. Csak a hónpolgár vakargatja a tarkóját, amikor egy év után bereped vagy elválik tőle a gyári fólia ami már eleve egy gány megoldás és nem is eltávolítható mert a kijelző részét képezi. Nem lehet ezekre tartós eszközként nézni a zsanér ellenére. Azt volt a könnyebb megoldani, a kijelző már kemény dió. Ott ha jól látom 5 éve nincs szemmel látható és kézzel tapintható fejlődés (műszaki biztosan van).
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika