- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jézusom
addikt
Örülök, hogy van neked működő wifis kamerád, de látod reolinknél mégsem sikerült. Tök jó, hogy a kÍnai össze rak ilyen cuccokat. Teszteld le érdekel, hogyan működik, tényleg nem fikázni akarom, de az még messze van hogy ilyeneket ajánljak bárkinek. Legfőképp az érdekel, hogy rendszerben NVR-rel hogyan teljesÍt. Ha egy darabot kell kitenni vész esetén, akkor még csak-csak.
-
Jack72
aktív tag
Abban igazad kell adjak, hogy a nagy márkák is elkurvulnak idővel, habár a Reolink egy közepes szintű márka, nem mondanám kiemelkedőnek, mondom ezt annak ellenére, hogy nekem is ilyen rendszerem van.
A napelemes dolgot is írták valahol külföldi fórumokon.
Igen, ismertebb márkáknál is bele lehet futni f@s termékbe.
Valóban ki lehet fogni olcsó noname cuccokat de általában nem ez a jellemző.
A jogosultságkezelés nekem is új. Vagy tényleg nincs, vagy valamit esetleg benéztél?
Nekem az egyik kamerám, jelesül a 810A, hangproblémákkal küszködik a software frissítés ellenére is. Utánanéztem külföldi fórumokon és valóban mások is tapasztalták. Együtt lehet élni vele. Olyan helyre raktam ezt a kamerát, ahol nem szükséges a jó hangminőség.
És utoljára de nem utolsósorban, ha csalódok egy márkában és elkurvulnak, akkor továbbállok. Például a Pentax DSLR egyik szériájába rossz alkatrész került évekig és egy idő után nem nyitott ki a rekesz, így fekete lett a kép. A gyártó nem hívta vissza a gépeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- iPad topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Macska topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest