- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz motrola #32901 üzenetére
Mint írtam, fizikailag képtelenség magasabbra helyezni. A 10 centis szigetelést elvileg igen (bár az kevés, így nincs értelme), de a vasbetont már nem bonthatom meg!
Így a csőkameráról lemondtam, helyette egy ellenállóbb dómkamera lesz: [link]
Nehéz megtervezni a felszerelést úgy, hogy még nincs a kezemben a kamera, de azt talltam ki, hogy egy derékszög alakú acél fület gyártatok, arra csavarozom rá a kamerát, majd azt 4 tiplivel rögzítem a tégla falban ott, ahol találkozik a plafonnal. Így szerintem elég stabil lesz, kitépni nem tudják, csak szétverni. De az meg időt igényel. Lefújni tudják, de az ellen nem lehet védekezni. Másrészt pedig ha egy sálat tesz az arcára, azzal is nehezíti a beazonosítását.
Úgy gondolom ennyit minimum érdemes megtenni, ha a szomszéd háznak c típusú ember a tulaja...
Nem tudom az utolsó mondatoddal mire céloztál, de ez nem a saját pénzem (ileltve 1/6-od részben igen), hanem a társasházé. Nyilván nem költhetem bármire, csak a házra, befektetni nem lehet, csak elinflálódna, így meg valamennyire növeli a biztonségunkat ez a beruházás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest