- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz kw3v865 #32893 üzenetére
Ha lefújják spay vel akkor már nagyon alacsonyan van. A fontosabb helyekre én nem vennék Reolink, vagy TP-Link kamerát. Azok csak link kamerák.
A falra szerelve és oldalra elforgatva talán beállítható a megfelelő helyzet de ezt a kamera gyártó specifikációiban kell megnézni.
egyébirán ezt a pénzt ebben az életben kell elkölteni, semmit nem vihetsz át a másik oldalra. ( a gatyát sem amiben eltemetnek )Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
kunberci
senior tag
válasz kw3v865 #32896 üzenetére
Nyilván akkor lenne értelme "esetleg", ha mindkét irányba azonos felbontással rendelkezne a kamera (pl: 1920x1920) felbontás lenne.
Egy 8MP-es kameránál 3840x2160-as felbontásnál nem lenne értelme 90 fokkal elforgatni a kamera képét.
Mivel az NVR is alapból 16/9-be, 4/3-ba jeleníti meg a képet.
Nem lenne értelme pl: 9/16-ba nézni.
Vagy a 9/16-os felvett képet, 16/9-be nézni.[ Szerkesztve ]
-
gozso
őstag
én ezt a típust (nem kifejezetten a reolink, bármelyik aminek ilyen búrája van) kültérre nem ajánlanám.
kb 5-6 hónap, esetleg 1 év múlva ún. mikrokarcok lesznek rajta (időjárás miatt) és este csak az infra visszatükrőződését fogod látnifél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
hevepapa
senior tag
Nem. Szoftveresen csak a pan-tilt kamerákat lehet forgatni. Az a Reolink amit írtál nem ilyen. Vannak olyan PT kamerák amik dóm kivitelben készülnek. Ezek azért kissé drgábbak is. Ez pl. ilyen:
https://www.hikvision.com/en/products/HiLook-IP-Products/PTZ-Cameras/Network-Dome-HiLook-Series/PTZ-N2404I-DE3/
A kép és link csak bemutató célú - fogalmam sincs ez mennyi jó vagy rossz kamera. -
motrola
aktív tag
válasz kw3v865 #32889 üzenetére
Ha valakinek nagyon útjában van a kamera talál rá módot, hogy tönkre tegye. Az elhelyezést neked kell megtalálni. Nekem van elérhetetlen magasságban 1 kamerám amit meglőttek légpisztollyal.
Hikvision dóm kamera. A búra nem tört be csak hálós lett a lövés körül. Mivel elfordítható a búra a hátsó felére fordítottam így a kamera azóta is hibátlanul működik.
Még nem találkoztam csillogó képű dóm kamerával, igaz dóm csak Hikvision van nekem. Próbáld úgy felszerelni, hogy csak a búra látszódjon.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
hevepapa
senior tag
válasz kw3v865 #32889 üzenetére
Nehéz ügy ez, mert ha elérik akkor rakhatsz köré rácsot, de simán betörik/betörhetik a kamera optikáját. Ennek a kockázatát alapvetően csak dóm (dome) kivitelű kamerával tudod csökkenteni. Bár egyes esetekben ennek a burkolata okozhat becsillanást vagy pici kép torzulást, de szerintem egy jó minőségű kameránál ez nem lehet annyira gond.
Ami fontos: a vétel előtt ellenőrizd az adatlapján a vandálbiztosság szintjét:
IK10 már jó. -
kunberci
senior tag
válasz kw3v865 #32807 üzenetére
Valamelyik a háromból.
Amennyiben csak egy kamera a cél, a DC 12V táp a legolcsóbb.
Több kamera esetén már inkább POE switch az ajánlottabb.Micro sd-nél folyamatos felvételnél (4 nap a rögzített anyag),
ha viszik a kamerát ugrik a felvétel is.
Valami normális micro sd ajánlottabb (összefoglaló).
Az előbb az volt a célod, hogy ne legyen internetre kötve.
El kell fixen dönteni, mi legyen a cél.[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz kw3v865 #32803 üzenetére
Szia!
Ez IP kamera, tehát mindenképp kell hozzá egy router, akár a szolgáltatói (modem-router, router módba), akár saját router.
A router oszt IP-t a kamerának.
Micro sd kártya is jó, de én inkább NVR párti vagyok.
Illetve a wifis változatot is meg kell táplálni (azt DC 12V-al lehet).
Akkor már UTP-t is ki tudsz vinni, akkor azon az adat, és a tápláló feszültség egyszerre megy ki.
De van wifis változat is.Távolról is el akarod a kamerát érni, vagy csak otthon néznéd?
-
kunberci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest