Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha annyit ér a dolog, hogy ráijeszt kicsit a hallókészülék gyártókra, és kcsiit lejjebb mennek a pofátlan áraikkal, már megérte a dolog. Érintett vagyok a kérdésben, és azt kell mondjam, hogy a többezer eurós árak nehezen magyarázhatók ebben a szegmensben, akármilyen érzékeny hardver van mögöttük. Ok, értem, hogy az r&d-t si ki kell fizetni, meg a supportot, de akkor is brutális összegek röpködnek egy-egy minőségibb cucc esetében. Az egésségbiztosjtó meg csak egy bizonyos összegig támogat, szóval ha prémium készüléket szeretnél (próbáltam többet, elég éles a különbség az árkategóriák között), akkor az mélyen saját zsebbe nyúlós is lesz.
Amúgy szívesen kipróbálnám a dolgot, meglátjuk, mennyiért lehet egy új ipod pro-hoz hozzájutni, de továbbra is biztos vagyok benne, hogy egész napi viselésre azért ezek a vackok nem alkalmasak, ahhoz túl nagy, és kényelmetlen. Szükségmegoldásnak viszont kiváló lehet, illetve ahogy említettem, jó lenne, ha egyre többen labdába tudnának rúgni a halláserősítés piacon, mert a profik iszonyatos haszonkulccsal dolgoznak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest