Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Bakkr! : túl könnyü helyett berakta ezt az idióta fejet.....
All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
Magában a játékban nincsenek hibák, csak a ''perifériáiban''. Nálam pl. ha kilépek a menübe, a hang beakadva megy tovább vagy 1 percig.
Persze ezek lényegtelen dolgok, csak csiszolhattak volna még rajta, hamár másfél évvel eltolják a megjelenést...All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
Persze-persze...
De az csak pótmegoldás, tessék megvenni!!!!!!!!!All was naught but to serve the void...
-
veterán
van egy olyan problémám, hogy amikor a legelején egy csávónak ki kéne nyitnia az ajtót nem nyitja ki, lent a katakombákban a csávó fent van valamilyen emelvényen. Hogyan lehet kikapcsolni majd bekapcsolni az ait?
-
jimhun
senior tag
Ja már olvastam a cikket hogy a HL2 csak félig kész játék mert annyi benne a bug hogy jácchatatlan. Érdekes nekem semmi nem volt. Gondolom másnak sem akinek eredeti van...
-
F-ECT$
titán
hl2-höz jár a sima cs???
Dive ever, work never.
-
Toness
őstag
válasz Nosferatu #271 üzenetére
Na jó, akkor kódot felejtsd el, a lényeg hogy le kell mennie a világítótorony aljára és kinyitni egy ajtót. Nálad ez valszeg azért nem megy mert beragadt az emberke és ezért újra kell kezdeni a chaptert.
De ahogy olvasgattam a topicot, ilyen problémákra, sőt pont erre a problémára is le volt már írva a megoldás'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Nosferatu
csendes tag
Segítség elakadtam... Egy világítótoronynál vagyok lelöttem egy űrhajót megöltem az ellenséget de nem tudok tovább menni. Egy pasi vöröskeresztes szalaggal áll a torony aljánál de nem mond semmit sem. A kis kocsimat meg nem tudom kihozni a garázsból. Elöre is kszike
NeverToo Far
-
trabi
csendes tag
Koszi
-
6745
csendes tag
Ha adsz képet róla bizpnyára rövid időnbelül kapsz segítséget.
-
trabi
csendes tag
Hi All!
Segitseget szeretnek kerni. Elakadtam a Highway 17 palya elejen. amikor megkapom a buggyt fejreejt a csaj, beulok nekilodulok, es ha jol sejtem at kene ugratnom a leszakadt hidat, de egyszeruen keptelen vagyok eleg nagy lenduletet venni. Minden mast probaltam mar, talaltam meg egy utat de ott a kocsi nem fer fol, es nem szivesen hagynam hatra. Segitsegeteket elore is koszonom, es bocsanat ha nem ide illot kerdezetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest