Aktív témák

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz Den #391 üzenetére

remek megfigyelés! tényleg nem a népszabiból szedtem a linkeket..

ellenben számomra értelmezhetetlen, amit írsz: hogy én vagyok egyoldalú. amikor egon-szerint egyoldalúan mutat be a kiállítás, amit később nem megerősít, vagy kifejt, hanem számokkal jön. szezonból fazonba vált.. ja, és a forrása, a soros-hecclap anarchista mancs, amit olvasnak úgy 5e-en, ellenben piacképes évek óta.. vajh miért?

a dolgokat egyoldalúan látom?.. kifejtenéd? láttasd már őket, plíz, ''kétoldalúan'', ne csak írd! igen, idézek/hivatkozok sokat az mn-re, de nem úgy, h ''lásd mn!'', mert ott sem csillog minden cikk. CIKKEKRE linkelek, csupáncsak azért, h egy-egy felvetésnek legyen háttere, és ne esetlen fórumhozzászólásokban formálódjon az intellektus..

szerintem pont egon volt nagyarcú, én csak tromfoltam benne, hogy el ne bízza magát..

és ne haragudj, de nem is fogok mutatni, mert se okkal, se ok nélkül nem szeretek nagyképű lenni. viszont azt sem szeretem, h mindenki osztja az észt, aztán meg képtelen indokolni.

a költségvetési pénzekkel lehet példálózni, önmagukban értelmezhetetlenek: lehet, h egy sportmúzeumnak a 30 milla is sok, és lehet, h egy x-nek meg a 200 is kevés.

önmagában értelmetlen. se a szakértői gárda, se a miből-dolgoznak, se semmi nincs benne. SZÁMOK csupán, nem tények. ''statisztika'' nem mond semmit..

Aktív témák