- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
remek megfigyelés! tényleg nem a népszabiból szedtem a linkeket..
ellenben számomra értelmezhetetlen, amit írsz: hogy én vagyok egyoldalú. amikor egon-szerint egyoldalúan mutat be a kiállítás, amit később nem megerősít, vagy kifejt, hanem számokkal jön. szezonból fazonba vált.. ja, és a forrása, a soros-hecclap anarchista mancs, amit olvasnak úgy 5e-en, ellenben piacképes évek óta.. vajh miért?
a dolgokat egyoldalúan látom?.. kifejtenéd? láttasd már őket, plíz, ''kétoldalúan'', ne csak írd! igen, idézek/hivatkozok sokat az mn-re, de nem úgy, h ''lásd mn!'', mert ott sem csillog minden cikk. CIKKEKRE linkelek, csupáncsak azért, h egy-egy felvetésnek legyen háttere, és ne esetlen fórumhozzászólásokban formálódjon az intellektus..
szerintem pont egon volt nagyarcú, én csak tromfoltam benne, hogy el ne bízza magát..
és ne haragudj, de nem is fogok mutatni, mert se okkal, se ok nélkül nem szeretek nagyképű lenni. viszont azt sem szeretem, h mindenki osztja az észt, aztán meg képtelen indokolni.
a költségvetési pénzekkel lehet példálózni, önmagukban értelmezhetetlenek: lehet, h egy sportmúzeumnak a 30 milla is sok, és lehet, h egy x-nek meg a 200 is kevés.
önmagában értelmetlen. se a szakértői gárda, se a miből-dolgoznak, se semmi nincs benne. SZÁMOK csupán, nem tények. ''statisztika'' nem mond semmit..
Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- YouTube
- Autós topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest