- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
nekem csinált ilyet amikor valahogy beszívtam egy (pár) trójait, és az a kis rohadék összeakadt a tűzfalammal. Ennek kékhalál lett az eredménye, de csak ha neteztem. Namost, defaultból az xp nem mutatja a kék képernyőt, hanem nyom egy resetet helyette, nálam ez ki van kapcsolva, ezért láttam a szép kék képernyőt is... :D Igaz nem informatív, de legalább tudom, hogy kékhalál... namost a felügyeleti eszközöknél az eseménynaplóba ilyenkor kerül egy bejegyzés, hogy újraindította a rendszer a gépet, mert baromi nagy gáz volt. Nagyon jó, de rohadtul nem informatív az sem, tehát fasza, az ember sakkozhatja ki maga, hogy melyik progi okozta a galibát. Na mind1, én rájöttem.
Task managerben érdemes minden egyes programot beazonosítani, hogy micsoda (ha valamiről nem tudja az ember, hogy micsoda, google-be beírja, és egyből megtudja az esetek túlnyomó részében az első találat...), így ki lehet szűrni a gyanús programokat, ha a vírusirtó nem fogta meg vmiért. Egyébként olyan kedves trójai is van, ami leállítja a taskmanager, msconfig, regedit, és néhány tűzfal valamint vírusirtó folyamatát... ehh
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest