Keresés

Aktív témák

• Vertic

aktív tag

nekem csinált ilyet amikor valahogy beszívtam egy (pár) trójait, és az a kis rohadék összeakadt a tűzfalammal. Ennek kékhalál lett az eredménye, de csak ha neteztem. Namost, defaultból az xp nem mutatja a kék képernyőt, hanem nyom egy resetet helyette, nálam ez ki van kapcsolva, ezért láttam a szép kék képernyőt is... :D Igaz nem informatív, de legalább tudom, hogy kékhalál... namost a felügyeleti eszközöknél az eseménynaplóba ilyenkor kerül egy bejegyzés, hogy újraindította a rendszer a gépet, mert baromi nagy gáz volt. Nagyon jó, de rohadtul nem informatív az sem, tehát fasza, az ember sakkozhatja ki maga, hogy melyik progi okozta a galibát. Na mind1, én rájöttem.
    Task managerben érdemes minden egyes programot beazonosítani, hogy micsoda (ha valamiről nem tudja az ember, hogy micsoda, google-be beírja, és egyből megtudja az esetek túlnyomó részében az első találat...), így ki lehet szűrni a gyanús programokat, ha a vírusirtó nem fogta meg vmiért. Egyébként olyan kedves trójai is van, ami leállítja a taskmanager, msconfig, regedit, és néhány tűzfal valamint vírusirtó folyamatát... ehh

Aktív témák