- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
nekem csinált ilyet amikor valahogy beszívtam egy (pár) trójait, és az a kis rohadék összeakadt a tűzfalammal. Ennek kékhalál lett az eredménye, de csak ha neteztem. Namost, defaultból az xp nem mutatja a kék képernyőt, hanem nyom egy resetet helyette, nálam ez ki van kapcsolva, ezért láttam a szép kék képernyőt is... :D Igaz nem informatív, de legalább tudom, hogy kékhalál... namost a felügyeleti eszközöknél az eseménynaplóba ilyenkor kerül egy bejegyzés, hogy újraindította a rendszer a gépet, mert baromi nagy gáz volt. Nagyon jó, de rohadtul nem informatív az sem, tehát fasza, az ember sakkozhatja ki maga, hogy melyik progi okozta a galibát. Na mind1, én rájöttem.
Task managerben érdemes minden egyes programot beazonosítani, hogy micsoda (ha valamiről nem tudja az ember, hogy micsoda, google-be beírja, és egyből megtudja az esetek túlnyomó részében az első találat...), így ki lehet szűrni a gyanús programokat, ha a vírusirtó nem fogta meg vmiért. Egyébként olyan kedves trójai is van, ami leállítja a taskmanager, msconfig, regedit, és néhány tűzfal valamint vírusirtó folyamatát... ehh -
Gaskin
aktív tag
Elnézést szegény magyar xp-től. Mégsem ő volt a bűnös. Angol xp alatt is újraindulgattam, persze csak azután, hogy felraktam a ZoneAlarm-ot... Igaz ha jól emlékszem írta is már valaki ugyanezt az összeférhetetlenséget.
-
Gaskin
aktív tag
Uraim! Akkor elmondom a megoldást, hátha valakit érdekel: English XP-t nyomtam fel a Magyar helyett, aztán a probléma megszűnt létezni. (Legalábbis eddig úgy tűnik.)
-
petrosilov
tag
Nos, mindkét problémához volt már szerencsém: a Te esetedben nem valószínű, hogy a Blaster játszana. Én valami félig működő driverre gondolnék. Nálam ugyanezt okozta az xp modemdrivere, valami módon összeakadt a tűzfal programmal. Miután letöröltem a Zonelalarmot, a hiba megszűnt. Lehet valami hardveres probléma: próbáltad már másik pci slotba tenni a modemet/hálókártyát?
Mindenesetre szép feladat.... -
Kenoby
tag
Végülis kiderült a csiny. A procihűtő volt gyenge, pedig eddig nem volt gond. Szar Glacialtech Silent Breeze 426 II. ilyet ne vegyetek igaz hogy halk mint etom de semmit nem hűt és még rámerik irni hogy 3000+ -ig jó. röhögnöm kell. 70 fok volt a proci ezért kapcsolt ki. Havernak is megadta magát de szerencsétlennek beinditás utána Bios-ban már 90 fokot irt ki. Jó hogy nem döglött meg a procija. Azért kösz a segitséget.
-
Lortech
addikt
Ettől még lehet az a probléma, hogy megnézted utána...
Mivel ki is kapcsol, nemcsak újraindul, ezért szerintem elég sokat esik ilyenkor a hőfok, mire megnézed a biosban... persze lehet hogy más a problémád. Mindenesetre én megpróbálnám. Elég sokat csinálta nekem az NF7-S-em mire rájöttem hol a hiba... kicsit állítsd feljebb a lekapcsolási hőfokot. vagy nézd meg agyonterhelve mennyi az annyi Windows alatt.
Egyébként ha nem a hővédelem miatt áll le, akkor lehet még áramkimaradás, és azért nem indul újra mert a biosban Always off van beállítva erre az esetre.
[Szerkesztve] -
Kenoby
tag
MSI KT4 Ultra + 2500+ Barton, nem amiatt van mert rögtön utána megnéztem a Bios-ban és semmi rendkivüli. Mellesleg havernál ugyanezt csinálja a gép.
-
Nygma mondja: ''Vegyél tápot.'' :D
((( Bocs, ezt nem bírtam kihagyni. Ennyi nekem is jár így vizsga előtt. ))) -
Kenoby
tag
Nekem ugyanez csak nekem nem ujraindul hanem power off. Semmi figyelmeztetes csak egyszeruen OFF. Tökmindegy mit csinálok és még netelnem sem kell mellette, de tuti hogy a netről jött valami szarság.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
az xp oprendszer alatt azt a bizonyos dolgot hogy ''ha felmegyek netre kapok egy hibaüzit hogy a gép 1 perc múlva újraindul .........'' én úgy tudom egy worm.32.blast (asszem ez a neve már nem emlékszem pontosan) nevű vírus okozza, de ez végülis semmi kárt nem csinál ''csak'' mindig újraindítja a gépet :DDD:DDD:DDD
Létezik hozzá egy patch amivel meg lehet szüntetni, mert a vírusírtók sem tudják törölni (persze ez nem biztos, amikor nekem volt még nem)
Ja ha vkinek kell én elküldhetem, 1,23 mega és mialatt töltöttem le pont megkaptam azt a szép, rohadt, kis hibaüzit, de szerencsére épp lejött és csak utána indult újra. :DD:DD -
KennyOMG
csendes tag
Hali!
Nekem is ugaynez a problemam volt eleg sokaig. Aztan a miap ugy beragtam, hogy minden egyes kis szir-szart kiszedtem a gepbol, meg mindig, ugyhogy kizarasos alapon rakentem a halokartyara.. :DDD Egyebkent ez egy smc1255tx, a ringyozos driver meg egy kalap.. az. Szoval amiota a gyari driverevel fut, azota nincs semmi baj. Tnaulsag? Ne bizzunk a microsoftban, ha ez eddig nem lett volna egyertelmu. :DDD -
Gaskin
aktív tag
Nem hiszem el, hogy csak engem szopat így az XP!! A problémám, még mindig áll.
Kissé idegesítő. Pláne letöltés közben.
Ami biztos:
- Reseteli magát a gép 1-2 óránként ha netezek. Csak akkor, amúgy atomstabil.
- Nem hardver gond.
- Nem a blaster.
- Nem valószínű hogy vírus, mert a NAV frissítve volt, van.
Igaz felraktam jóegynéhány egyéb szoftvert: pl: daemon tool, rivatuner, download express, codec-ek, lejátszók, stb...
Szóval ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában. -
Almos
aktív tag
Tegnap telepitettem xp-t haveromnal, felmentem netre, hogy letoltsem az updateket, es meg mielott adsl-en lehuztam volna ami kell (18 MB, 5 perc), addigra beszivtam a blastert... (Jo tudom, luzer vagyok mert elobb kellett volna a virusirto, aztan a tobbi). Azert ez mar szep kis teljesitmeny MS-tol. :C
-Almos-
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
-
Mahinátor
tag
Hello!
Most nem rég tértem át húzamosabban az XP-re itthon is, és egyből beszívtam ezt a ''blaster''-t (azt hiszem).
Az XP alatt felugrik egy kis ablak, kiírja, hogy 1 perc múlva újraindítja a gépet.
A vírus kereső talált is valami teekids fájt a win könyvtárában, de hiába töröltem nem oldódott meg a problem.
Kérdés:
Honnan és mit kell letölteni ennek orvoslására?
Egyébként XP sp1 van fent!!!
Üdv! -
-
-
-
Gaskin
aktív tag
Igaz az még kissé furcsa, hogy nekem úgy indul újra; mintha reset-et nyomnék. A blaster-re többen nem ezt írták.
-
Gaskin
aktív tag
Hát igen. A blaster patch 7. havi, és akkor már régen ki volt adva az 1-es service pack. Letöltöttem, most várom mi lesz. De valószínüleg csak ennyi volt a gond. Kösz mindenkinek!!
-
fokukac
nagyúr
-
Gaskin
aktív tag
Igaz nem mindíg, de elő-elő fordul. Mondjuk 2-4 óránként van esély rá. Csak netezés alatt, és tuti hogy nem hardver gond, mert amíg 2000-em volt, (ugyanezekkel a soft-okkal,) akkor soha nem volt hasonló. Sp1 fent van. Mi lehet a gond. Olvasgattam a hasonló topic-okat, lehet hogy válasz is volt pontosan erre a problemre, de nem találtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest