- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibere11
tag
válasz
Cicero #62299 üzenetére
Üdv!
Tavasszal én is úgy gondoltam hogy mehet minden ami csak lemegy de szerintem csak az első 2 hónapban érdemes, mert utána nekem csak a zsír jött fel
Nem tudom Írták-e de ha teheted időre egyél.(7-9-11-13-15-17-19-21)Más:Most hogy felszaladt 15kg nem lettem nagyon zsíros de kicsit le szeretnék adni.(Főleg a hasamból
)Van itthon BCAA és elvileg ha ezt iszom akkor nem esik le rólam az összes izom.Igaz ez? Mivel eddig csak az volt a lényeg hogy egyek amit tudok nem foglalkoztam a diétával.Ha kicsit visszább veszek a ch-ból és csak a csirke megy akkor magától lemegy a zsír vagy van valami trükk még benne?Persze menne az edzés továbbra is.Köszi a segítséget előre is.
-
userxy
őstag
válasz
Cicero #62264 üzenetére
Na, hogy valami használható segítséget is kapj.
Vegyél vmi B komplex vitamin pakkot. Étvágyfokozó hatású.
És ezt minimum tartsd 2 hónapig.Ha ettől se hízol az 50 kilóddal fordulj orvoshoz.
Első 1-2 hétbe lehet sok lesz de kicsit nő a beled beléd megy akarni kell. Nem azért eszel mert jól esik, hanem mert KELL, hogy hízzál.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Cicero #62255 üzenetére
Kérlek te is tegyél egy szívességet és a sok picsogás helyett nézz utána és kezdj el enni rendesen, túl sok a rinya, nem mellesleg ha előtte valóban kicsit utánanéznél nem kérdeznél olyan baromságokat hogy a : "Ijk húsnak számít a felvágott" .
De segítek összefoglalom : Ne picsogj, zabálj!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Cicero #62264 üzenetére
Felvágott szar vagy drága ha jó alapanyagból készül. Szalonnát ehetsz, de annak nagy része zsír.
Egyél marhapörköltet, oldalast, csülökpörköltet, rántotthúst, halat, csirkehúslevest, a lényeg hogy rendes, otthon feldolgozott húsból legyen.
Én speciel csirkemellet veszek, napi 70 dekát megsütök kontaktgrillben, előre pácolva és mustárral megeszem. Ez egy napi húsadagom. -
kolosanyi
veterán
válasz
Cicero #62255 üzenetére
Szerintem kezdjél el valami jó kis lórúgás adag vitamin kúrát, én attól mindig durván éhes leszek. Eddig a legtöbbet egyébként a Béres Csepp dobott az étvágyamon, még ha az nem is lórúgás adag. Edzésben meg teljesen jó amit csinálsz, mindegy mit, csak eddzél. Egyébként érdemes lenne minél kalóriadúsabb kajákat enned, a te esetedben - kivételesen - azt mondom, hogy nyomasd a pizzát, hamburgert, és a többi vackot orrvérzésig.
-
Dicker
őstag
válasz
Cicero #62249 üzenetére
Rántotta +10 tojás ; Sült tojás folt > 1-9 tojás
De a legegyszerűbb. Fogjál meg 400g húst, halat lehet vegyesen is, meg hozzá 300 gramm rizst, vagy 4-500 burgonyát. Edd meg elosztva, mellé jó cukros savanyúságokkal.
Mellé meg mehet nasinak leves, virsli meg mit tudom én milyen szenyók. Zacskó chips, liter tej, utca kóla, müzliszelet, gyümölcsök.
Ráadásként meg egyszerű tömegnövelő edzések után. -
_NCT
addikt
válasz
Cicero #62243 üzenetére
Mondjuk nem tudom mennyi idős vagy, mert ha 11-12 éves, akkor ez még nem olyan nagy gáz... De ha 20 felé jársz, el kéne menni vizsgálatra.... Azt nem tudom, hogy a búbánatba nem küldött el még senki soha, ez nagyon kevés, nagyon durva... A csajom több egy nagyobb kajálás után (trolloknak:ő 53kg, 176cm)
-
L1ZRRR
senior tag
-
válasz
Cicero #62243 üzenetére
Megfelelően beállított kaja, normális edzés. Mivel csirkecsont vagy, ezért normál kajával is be tudod vinni a megfelelő makroértékű tápanyagokat egyelőre, nem feltétlenül kell tápkieg, persze jól jön, ha nem tudsz annyit enni. Mit jelent az, hogy tömöd magad? Miket eszel, mikor, mennyit? Mondjuk az 50 kilódhoz a napi ~100 gramm protein az 40 deka csirke 4 részre elosztva, az nem egy teljesíthetetlen dolog, mellé arányosan CH, zsír, azt annyi. Hanyas vagy egyébként? A postod vége felé sok hülyeséget kérdezel, azokra mind ott a válasz a Báni apó könyvében (összefoglalóban linkelve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest