- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
westcoastog #195836 üzenetére
Te 2007-ben regisztráltál, már akkor is berendelés volt megrendelés helyett?
2000 előtt még tuti a meg volt használatban, mikor és hol történhetett vajon a változás a téridő kontinuumban? -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
westcoastog #195836 üzenetére
ízlés szerint
én intenzívebben szeretem, így én ~30cseppet szoktam rakni 2dl vízhez... (talán 5 csepp a javaslat)
egy tipp: előbb a cseppeket rakd a vízbe, az keverd össze, és csak utána keverd bele a fehérjét... mert ha fordítva csinálod, akkor nem elegyedik annyira jól és kb a fehérje 1/2-1/3ad része lesz igazán "ízes" -
tisn
addikt
válasz
westcoastog #195781 üzenetére
szerintem ostrovitbol is van izesitett bar kicsit dragabb, de en rendeltem azt is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
westcoastog #195766 üzenetére
Úgy súlyos, de akcióban 12k körül megáll... Oké, az sem apró pénz. Én napi 1, utóbbi időben pár naponta 1 adagot iszom, így belefér hogy drága
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
westcoastog #195736 üzenetére
ha wpc-nél maradnál és ízesített kell, akkor pl a gymbeam just whey-ban is van digezyme, illetve a puregold compact fehérjékben is (de talán a drágább sorozatában is). ezeket asszony is tolta/tolja, elég erősen laktózérzékeny, semmi baja nincs tőlük. de amúgy pl a blade sportnak, a stillmassnak ill az namaximumnak is van digezyme-es fehérjéje (de én azokat spec nem próbáltam, így ajánlani nem tudom)
meg sok másik gyártónak is van olyan terméke, amibe alapból laktáz vagy digezyme-et kevernek (példákat nem tudok, de biztos, hogy 5-6 gyártótól tuti láttam, amikor keresgéltem allegro-n)
-
Peaceliker
addikt
válasz
westcoastog #195736 üzenetére
Ha laktóz érzékenység csak a gond, akkor iso-t is vehetsz. Abban elvileg nincs (szinte semmi) a laktóz. Én is laktató érzékeny vagyok és semmi bajom tőlük
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
westcoastog #194609 üzenetére
Talán segít a választásban [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
westcoastog #194609 üzenetére
2hsz-szel előtted ott egy jó vegán. De ha tényleg csak laktóz érzékenység van, nem pedig tejfeherje, akkor valami olyan wpc, amibe van alapból digezyme (puregold classic, gymbeam just whey, ostrovit natur wpc stb.) vagy valami tisztább forma (wpi), vagy bármilyen wpc és mellé laktáz enzim vagy digezyme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged