-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz
userxy #68905 üzenetére
nem csinálom. Attól még pont nem lesz igazad. Az egész "vitaalap" nem azonos, így nem lehet továbblépni. Ti azt mondjátok, hogy le kell gyilkolni az adott testrészt, aztán ha olyan tökös gyerek vagyok mint te akkor nem lesz kedvem/erőm stb még egyszer megcsinálni. Abszolúte igazad van
Erre mondtam hogy egy testrész heti többszöri edzése nem azon az alapon történik mint amit a fentiekben vázoltam (azaz nem azt tekinti hatásos módszernek, hogy szétcsapod) Ennyi a történet. Ha te/ti ettől nem tudtok elvonatkoztatni, akkor tényleg nincs miről beszélni. Ezt is megértem amúgy
-
deniro2
senior tag
válasz
userxy #68901 üzenetére
2 dolog: egyrészt az embernek nem csak lába van, úgy lovagoltok ezen a lábedzésen, mintha másról szó sem lehetne, másrészt nem feltétlenül 2 teljes edzésről van szó. Én is szoktam időnként váll-hát napon 5 sorozat fekvenyomással kezdeni, a hétfői melledzéstől pénteken már nincs jelentősebb izomlázam és ez a kis terhelés tuti nem árt, de esetleg akár még hasznos is lehet.
-
válasz
userxy #68901 üzenetére
Eddzél rendszeresen és akkor nem lesz olyan erős és sokáig tartó az izomláz
(#68903) userxy
Pont nem a lábra gondoltam, de te sem azt írtad, hogy csak a lábról van szóEgyébként ha rendesen csinálod mindig a lábat heti 1x, akkor is lecsökken az izomláz ideje olyan 3 nap köré és nem lesz 4-5-6 nap.
-
Woodslave
félisten
válasz
userxy #68901 üzenetére
köszönjük leülhetsz
ki beszél itt masszív 2 órás lábedzésről (megnézném milyen masszív a lábad)
meg szétcsapjuk magunkat. Hagyjuk már. Lehet ellenvélemény meg senki nem ül a bölcsek kövén, de a heti többszöri edzés nem arról szól, hogy a builderen olvasott edzést megcsináljuk kétszer...
-
Ijk
nagyúr
válasz
userxy #68853 üzenetére
Ijk-nak szar napja van. Mostanában olyanokat káromkodok vezetés közben a sok kecskeméti balfasz miatt hogy magamtól megijedek.
A nyers stílussal meg szerintem nincs baj. Ez nem női topik hogy babusgassuk egymás lelki világát (miközben kést szúrnánk egymás hátába). Úgy gondolom hogy durva sértések soha nem voltak, nekem kezdettől fogva bejött a topik hangulata, komolyan a fax kivan hogy az életben mindenki besérül azonnal mindenen, ahelyett hogy visszaszúrna. Legalább itt ki lehet engedni a gőzt, meg a teremben is van egy két ismerős akikkel csipkelődünk és nem sírva mennek az öltözőbe. -
Zola007
veterán
válasz
userxy #68404 üzenetére
a magasság vízszintesben nem számít, máskor meg nem érdekel
én speciel 183 vagyok, de nekem a kis izmos s.ggdugasz csajok tetszenek, ilyen 155-160.
Evvan, nem tehetek róla#68400) userxy : Ijk a 187-el végül is csak a férfiak 97%-nál magasabb
azért ezt nem mondanám olyan rossznak
-
gghrtz
őstag
válasz
userxy #67589 üzenetére
Bár én meg szoktam állítani (de nem akasztom ki a könyököt, mert kell annyi idő a ráfeszítéshez)
Ha nagyon profi vagy a hüvelykujjaddal nem fogod át a rudat, de ezt nem tudom tiszta szívből ajánlani, mert balesetveszélyes.
Egyébként amióta csuklószorítóval nyomom a mellezést, jobban tudok koncentrálni a gyakorlatra. -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #67019 üzenetére
nukleotidanyagcsere köztiternék, nem csak húshoz köthető.
Magában a húsfogyasztás hajlam nélkül nem okoz köszvényt
Alacsony vérnyomás , visszér és emiatt romlott keringésű végtagok, de kávé, dohányzás, vízhiány, stb részben felelős érte, de genetikai hajlam és eltolódott húgysavszint érzékelés a kiváltó.
Akinek a családban, közeli rokonságban van, az ügyeljen rá, de egyébként stresszeléd (ez is hozzájárul) helyett inkább sportoljon, egyen rendesen mindenki.
Jellemzően akinél hajlammeg van rá, az gyakorlatilag a feje tetejére is állhat, bizonyos mértékben előjön kötépkor után.
A vénás vér ph-ja meg 7,4, intersticiumé 7,35-7,36, ettől egy tizednyi eltérés már nem normális működésre utal, ennyit lúgosítás témakörről. -
válasz
userxy #67004 üzenetére
Olvass: http://holisztikusgyogyulas.blogspot.hu/2010/01/lugositsunk-de-miert-is-mit-is-jelent.html
Nagyon röviden annyi, hogy a "normál" táplálkozás meg életvitel savas közeget teremt a testben, a sav pedig károsítja a sejteket, stb stb. (Valójában olyan dolgokat eszünk, amik savat termeltetnek a szervezettel hogy a ph egyensúly meglegyen -> savasít, vagy sav melléktermék keletkezik.)
Ezért ezt kompenzálandó olyan dolgokat kell enni amik nem sav, hanem lúg előállítására késztetik a szervezetet, ezzel segítve az egyensúly fenntartását. Gyakorlatilag savakat kell bevinni, hogy lúgot termeljen a szervezet -> lúgosít. Citromsav pl ezért jó... stb stb.
-
nuke7
veterán
válasz
userxy #66843 üzenetére
egyetértek
ez jól megfogalmazás volt szerintem
(#66844) Zola007 : igen, ezt jól csinálod - de ugye érthető, hogy ez nem jött le eddig
(amíg be nem írtad)
persze a maximalista megkeresi az összes lehetőséget, hogy szűkített keretek között is minél többet hozzon ki magából.De tök jó, ha neked saját terv szerint a saját céljaid felék jól mennek a dolgok.
(#66848) N.Ferry : ez biztos pejoratív megjegyzés akart lenni, de azért köszönöm
-
-
-
gghrtz
őstag
válasz
userxy #62959 üzenetére
Majd lesz másik!
Egyébként csatlakozok az előttem szólóhoz: A nőknek kurvára semmi logikájuk sincs, és sajnos nagyon sok (tisztelet a kivételeknek), nem magát a férfit szereti, hanem azt amije van. Na meg azon csodálatos képességük mindig megdöbbent, hogy egy kapcsolat után milyen gyorsan tudnak váltani, mint ha az előző férfi soha nem is létezett volna kb.De persze én szarok rá. Próbálok olyanokkal összejönni, akik kivételt képznek ezen csoport alól...
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #62280 üzenetére
Ez speciel a puruttyáról van.
(#62281) Zola007
Bocsi.(#62282) userxy
Szerintem ha amúgy se tud rendesen enni, ne ilyen zöldborsókkal tömje magát. Egyen minél kalóriadúsabb dolgokat, abból is minél többet, azt kész. De meg lehet próbálkozni Mark Rippetoe "étkezési tanácsával" is, igyon meg napi 1 gallon tejet, mellé egyen, ami jól esik. Bármilyen hülyén is hangzik, a kalóriákat könnyebb meginni, mint megenni, ezt mindenki tudja. Már amennyiben bírja a gyomra. -
Ijk
nagyúr
válasz
userxy #61341 üzenetére
Tőlem egyébként úgy edz mindenki ahogy akar, meg azt eszik ami neki tetszik. Senkit nem szóltam meg az esetleg 30+ -os testzsírja miatt, mert lehet hogy neki kurvára nem fontos romszálkásnak lennie. Mindaddig nem szólok amíg el nem kezd másoknak tanácsot adni.
Olyan ez mintha Józsibácsi fáradt fritőzolajat tankol a 20 éves passátjába és odaszól a szomszédnak hogy az új skodája is elmenne biztos vele. -
Ijk
nagyúr
válasz
userxy #61335 üzenetére
Nyilván senki nem lovagol rajta, csak elég meredek állítások vannak, habár nincs kedvem mindent visszaolvasni.
"akik minden csepp kalóriát, makrót kiszámolgatnak, szabályosan rettegtek a lehetőségétől, hogy egyszer kiderül, hogy szar kajálással és kis odafigyeléssel is elérhettétek volna ugyanazt. "
Azért azzal mindenki tisztában van hogy a testépítés nagy részt a konyhában dől el. Nyilván házikoszton, anyu főztjén is lehet jobban kinézni ha csak edz az ember. De a szar kaja, meg házikoszt az nem egy egzakt megfogalmazás, tehát nagyon óvatosan kellene bánni ezekkel a szavakkal. Így is sok a hülye, nem kell mégjobban megtéveszteni őket.
-
corres78
tag
válasz
userxy #61335 üzenetére
Végre, köszönöm, minden szava igaz a kommentednek, különösen az utolsó mondat.
Úton vagyok srácok, ennyi. Senkinek nem akarom megmondani a tutit, mindenki csinálja belátása szerint.
Még annyit, hogy szemem azért van a dolgokhoz, szóval ha valakit méltatok, akkor az se nem buziskodásból, se nem túlfényezésből teszem. Azt írom, amit gondolok. Sosem irigyeltem mások eredményeit, hanem elismertem és inkább mindig csak arra bíztatott, hogy többet adjak bele ezután. -
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #57623 üzenetére
akkor elnézést
Szerencsére nálunk viszonylag kussban edzenek a népek, bár gondolkoztam már én is a füldugón. Lehet hogy legközelebb viszek is egyet
Mondjuk cserébe legalább annyian vannak mint a heringek, bármikor megyek. A közeli Ozone fitness bezárt, így most átjött onnan vagy 4 személyi edző, mindegyik hozta a bérletes pereputtyát, így még többen lettünk mint eddig
f@szkivan, tegnap rá is nyomta a bélyegét az edzésemre, hogy feszt kerülgetni kell a népet vagy várni még egy kézisúlyzóra is
(mell-váll vót, f0s vót) -
Zola007
veterán
válasz
userxy #57555 üzenetére
15% alatt elhiszem, de 10% körül tartani tömegeléskor, ahhoz
- emésztési defektusoktól mentes és jól ismert anyagcsere
- következetes napirend és edzésmennyiség
- ezekhez jól belőtt kaja
- precízen betartott diéta
- kiugró genetika
- meg kb a Jupiter - Plútó együttállása szükségesegyik sem lehetetlen kategória, csak 95 %-nál minimum egy hibádzik
persze a legkönnyebb a genetikára fogni(#57560) Tamoo: + a pontos és minőségi kaját is egyszerűbb tartani, ha meg tudsz fizetni rá egy külön embert, aki csak eléd tolja készen, kimérve
Cutlenek is van rá egy csajszi -
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
userxy #56945 üzenetére
nincs mostani képem. régebbi van, de nem látom értelmét hogy havonta csináljak képeket azért mert az újak lusták visszakeresni
ráadásul nem biztos hogy a legnagyobb vagyok itt
erősebb is van pl Ogre, meg Macikos is nagyobb volt nálam, ill Dicker is elvileg
de nem vagyok testépítő alkat meg erőemelő se, csak hobbigyúrós -
Tenken
őstag
válasz
userxy #56637 üzenetére
Érdekes cikk, és én ilyesmit edzek, de egyet értek vele. Stílusa meg olyan amilyen, megtanultam elfogadni, hogy egy gyökértől kár várni, hogy más legyen...
Én 10 év konditermet hagytam ott emiatt és nem bántam meg. Úgy érzem sokkal jobban be tudom illeszteni a többi sportom mellé (tenisz, félmaraton). De teljesen nyilvánvaló tény, hogy izomtömeg növelésre nem ez a leghatékonyabb út. Ellenben ennek nem kell hely, sem speciális eszközök (talán a bell, de azt sem kötelező mindig használni), így szabad levegőn is bárhol bármikor végezhető. Az izomnak meg igazából tökmindegy. Kis fantáziával pedig meglepően sok konditeremben tanult izolációs gyakorlatnak is lehet találni szabadsúlyos/kettlebell-es megfelelőt. Lehet minőségi edzést így is csinálni. Meg ami nekem külön szempont, hogy sokkal jobban el tudom engedni magam, hogy kinyírjam, ha egyedül vagyok, mint egy zsúfolt gyökerekkel tele teremben.
Szóval ez a melyik jobb hasonlítgatás csak egy kreténnek kérdés, de azok meg mindegyik sportban vannak.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #56640 üzenetére
Van amiben igaza van, valóban, de attól még szűk látókörü pöcs marad, ráadásul nyomja ezt az idióta megmondomatutitmertfaszagyerekvagyok stílust, ami kicsit unalmas már... Amúgy bántották őt a crossfitesek? És a calisthenicsesek? Netán TRX-esek, bellesek, akárki? Nem értem, miért kell baszogatni a másikat. Ennyiből a konditermek meg az egéaz fitnesszipar kurva nagy lehúzás, mert minek vegyél hatástalan tápkiegeket, minek fizess drága bérleti díjat, mikor úgyse leszel olyan izmos, mint a címlapokon szereplő arcok, mert ahhoz kox kell?! Naturál, hobbigyúrós fazont és erőszintet meg pusztán saját súlyos edzéssel és normál kajával el lehet érni. Mindent ki lehet forgatni, minden mellett szól érv és ellenérv, nem értem ezt az egészet. Ahelyett, hogy nyitna és kipróbálna dolgokat, csak feszültséget kelt. Ki tudja, lehet, hogy még meg is tetszene neki valamelyik agyonfikázott irányzat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged