- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
-
törölt tag
válasz
Boxer001 #6951 üzenetére
Frontin = Xanax
Elég durva szer, függőséget okoz. Duván lenyomja a pulzust 50-es tartományba, azért úgy elég meredek edzeni. Mire jó ez neki kérdezd már meg, kiváncsi vagyok. Vagy csak "találta" mint egyszer nálunk a teremben egy figura a dobozos sört és akkor már elfogyasztotta?
-
DirtyFREE
tag
válasz
Boxer001 #6951 üzenetére
Különböző szorongásos állapotok, szorongásos-depressziós tünetek és pánikbetegség kezelésére szolgál. Lehet csak fél a kemény edzéstől
Erről jutott eszembe: Kb 2-3 évvel ezelőtt utcai harcosok irányítója voltam (közmunka program)
és volt szerencsém "más kultúrákkal" is megismerkedni. Volt bőven aki tudott mesélni milyen is a 4 fal között..
Ment a fegyenc edzés szó szerint! Olyan pirulákat mondtak amiket soha életembe nem hallotta,de ők már akkor nyomatták.Azt mondta a srác h. volt olyan este arra ébredt neki edzenie kell,mert úgy érzi szétrobban a teste a sok enerigától!A vasággyal edzett a kalitkába hogy rajta feküdt a társa mert már kevés volt a súly!
Mondhatom nem volt kis darab még így se x év után! Ott van am genetika is kérem szépen! -
-
törölt tag
válasz
Boxer001 #6868 üzenetére
Magas?
Ha megnézel valakit pl. 180cm 80kg, na ahhoz képest a Jojo nagyobb még képen is, simán látszik rajta a +15 kg a magasságához képest (185 lehetsz?)
Én meg úgy vagyok, hogy tegnap lebasztak, hogy le kéne dobnom egy 10-est egy jó 80 kilós formáért. Hát mondom pedig pont 80 vagyok
#6871 Nézd meg a csuklóját, az "elárulja"
Nem tudom, majd teszek be holnap valamikor képet, aztán kiváncsi leszek rám mit mondassz
-
Jojo5
őstag
-
törölt tag
-
Jim-X
őstag
válasz
Boxer001 #6726 üzenetére
Ezt még a Kathi Bélától tanultam : A bemelegítés nagyon fontos, legalább 30 karkörzés hátrafelé és 30 előrefelé
Amúgy mikor milyenem van, de azért1-2percet szoktam szánni a nyújtásra éppen amit befejeztem izomcsoportot...kivéve ha teljesen készen vagyok (értsd: fáradt
)
-
DirtyFREE
tag
válasz
Boxer001 #6365 üzenetére
Ez csak az igazán komoly! [link]
Nézzétek meg milyen súlyokkal indult el egy egy versenyen.
Szerintem ti is meg fogtok lepődni rajta!
De,nekem még mindig nagy példakép,és minden tiszteletem az övé!
Elég sokan baszogatták anno hogy úgy se lesz belőle semmi!
Emlékszem egy két BB adásban anno még Bunny is fikázta nem is kicsi!
A hülye gyökér ő fele ennek a testalkatnak is örülne most!
Hát még én! -
Yeffy
veterán
válasz
Boxer001 #6295 üzenetére
gondoltam
igen, csinálta már, bár nekem bassza a vállam, sz'al egyelőre hanyagolom a tárcsával való megoldást...
Deszar: mivel fősulis terembe járok, így elég sok idióta van, aki ilyen "szinten van". bár, igaza van ljk-nek, inkább kijelentik, de volt már pár egyén, aki tőlem is konkrétan megkérdezte, h mit iszom? mondom MP Whey Pro. Az mi? Fehérje. Az valami cucc/kox?
-.-" 'zusom...6928 Boxi: "... azért lehetne vele mást is kezdeni..."
na igen, laikusok, "külsősök" dettó nyírják az ember agyát ilyen kérdésekkel. anyum is... -.-"
-
Jim-X
őstag
válasz
Boxer001 #6214 üzenetére
Szálkásabb! Nem árt belekalkulálni az aerobba (like rabbits u know...)
Amúgy a múltkor felajánlotta, hogy megcsinálja a zabos turmixomat az asszony, mondom oké... 3perc múlva nagy sikítás a konyhából...mondom mi a fax? A 3 shaker közül sikerült kiválasztania a régebbi nem csavaros "robbanós" fajtát (hosszáteszem nálam egyszer sem pukkant még) aztán nalogathattam le a proteines zabot a konyhaszekrényről meg a padlóról
(#6215) spammer : Rám is néha úgy szoktak nézni, mint valami ufóra, hogy hogyan tudom megenni azt a "száraz" sz@rt... De azért ha hazamegyünk anyósékhoz akkor mindig van csirkemell, be vannak tanítva na...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged