-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #186528 üzenetére
Az ember omnivor. Ezen semmilyen trend sem változtat.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Van egy rövid sorozat.
You are what you eat - A twin experiment - 4 részes
Nemrég megnéztem. 4 ikerpárt követnek végig, akik közül az egyik átáll vega kajára. A 4 ikerpár közül kettő konkrétan dagadt, akik egyáltalán nem figyelnek arra, hogy mit esznek. Van egy sportos testvérpár, meg egy sajtzabáló. Nincs jelentős különbség a kísérlet végén a testvérpárok egészségi állapot között. -
válasz
Na nem mintha az alkoholt azért innám, mert jó a szívemnek...
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #186441 üzenetére
dead hang-et probald ki, ez a fuggeszkedes korlaton vagy akarhol. azt mondjak jot tesz a vall izuletnek is. na meg fogasnak is. elvileg peter attia szerint 2 perc folott mar jo ha vki ki tudja tartani..persze a fogas miatt meri, nem a vall rehab miatt..
nekem ez is segitett amugy. persze ki tudja neked mi, hol faj. de hatha er vmit..nekem is volt egy kis serules regrol egyik vallamban, azert hagytam abba en is most a fekvotamaszt. fekvenyomasnal, tarogatasnal is erzem neha. de amiota jo szeles konyokkel csinalom ezeket azota nem erzem szerencsere.
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
Tyler Durden #186374 üzenetére
én ősz óta kb. 3-4 doboz omega3-t "ettem meg". napi 1 vagy ritkán 1 nagyon kevés. 3-at érdemes egy nap kb. beindítja az agyat elvileg, de ahhoz igen kicsit többet belőle. problémát nem okoz
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Tyler Durden #186233 üzenetére
Lehet túl zsírosat ettél
1.) Lipémia: a triglicerid (TG) koncentráció növekedése a szérumban vagy a plazmában. Oka
lehet: zsírdús étkezés a vérvétel előtt, lipid infúzió, lipoprotein metabolizmus zavar.
Ha már szérumban szabad szemmel látható, akkor a TG koncentráció >300 mg/dl (>3,4
mmol/L).
Lipémia okozta interferencia mechanizmusai:
-a fényszórást vagy abszorpciót befolyásolja spektrofotometriás vizsgálatoknál
-lipid kiszorító hatása miatt megváltoznak a vízterek
-inhomogenitásból adódó zavarok
-fizikai-kémiai mechanizmus
Már enyhe lipémiás mintából sem kiadható paraméterek:
-nátrium
-kálium
-vas
-direkt bilirubin szint
-lipáz aktivitás -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #186110 üzenetére
ja pont ezen gondolkodtam meg, hogy turoval kis allagjavitassal (pl joghurt, tejfol) ugyanoda el lehet jutni.
-
Janaboy
veterán
válasz
Tyler Durden #186024 üzenetére
Miért? Szerintem a kutyát nem érdekelné.
Nálunk az edző ötlete volt, hogy kezdjük el vezetni, mondtam hogy abba írja amibe ő akarja
Mondjuk én telefont se viszek le magammal (emeleten van az öltöző). -
Woodslave
félisten
válasz
nekem már vagy 5 füzet ott figyel a teremben. Van egy ilyen tároló polc
De nyilván egy app is tökéletes erre vagy még jobb is.
-
aelod
veterán
válasz
Rég nem foglalkozom ilyenekkel. De azért a skicc telefonba megy onnan írom át otthon a füzetbe
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #186011 üzenetére
az ideális pihenés annyi, hogy megfelelő intenzitással meg tudd csinálni a következő szettet. Ha a seggeden veszed a levegőt és emiatt kevesebbet tudsz belenyomni akkor kevés a pihenés.
Függ ez azért pár dologtól annak ellenére, hogy mindig van egy "hogyan kell edzeni különben" hozzáállás, azért érdekes módon lettek izmosak enberek úgy hogy pont az ellenkezőjét csinálták.
A gyúrás nem kardió meg endurance edzés illetve nem ez kellene legyen a fő célja.
Pihenj annyit amennyit kell rosszabbul nem jársz tehát nincs olyan hogy 1 percnél többet pihentél aztán azért nem lették izmos. Teljesen más miatt nem leszel
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #186011 üzenetére
fekvenyomas: en elsetalok a haspadhoz csinalok a ferde padon 12-20 felulest esetleg meg elmegyek a has felso reszet edzo masinahoz (ott labat kell felhuzni) utana teljesn jol megy a fekvenyomas.
jobb szeretem a koredzest nem pedig 1-2 percig uldogelni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Tyler Durden #146410 üzenetére
Tesztoszteron szintnek nem tesz jót 2 órán túli edzés, ha jól emlékszem.
Egyébként is, ki a tököm ér rá annyit edzeni? -
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #146410 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Tyler Durden #145762 üzenetére
Ezt aterzem. En mondjuk edzes elott a kollagen + MSN kombot, kreatint bevererem. Utana esetleg egy banan vagy natur rudi. Es go edzeni. En igy szeretem a legjobban. Multkor ettem zabot tejjel es chia maggal meg hantolt napraforgo magot. Nah az mar sok volt....
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #145762 üzenetére
Sztem megeszel 50 gramm rizst 150 gr csirkemellet 1 óra múlva nem lehet probléma edzeni
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #145745 üzenetére
Mondjuk a zsírtartalom nem mindegy. Van akinek legalábbis
-
válasz
Hentesünk a tanyasi, filézett combot 800-ért adja, lehet, hogy rottyantok belőle én is valami jófélét, unalmas a sok évnyi csirkemell vagy lesz egy jó tojáspörkölt.
-
aelod
veterán
válasz
Miért kényelmesebb a mell mint a comb? Mindkettőt ugyan úgy csinálom meg.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Filés combot imádom, szoktam venni. Ma csilis bab főtt tojással épp, semmi csirke. Tegnap hekknap volt, irdalva, sózva paprikázva, lilahagymával tűzdelve, sütőpapírba csomagolgatva, 200 fokon 25 percig sütögetve. Isteni.
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #145650 üzenetére
azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a sikertelenül diétázok körében nem népszerű a srác
Tipikus. Utáljuk mert neki "könnyű" és elért valamit. Ahelyett, hogy tanulnák belőle vagy motivációt merítenénk.
A diéta a köznapi ember számára annyit jelent, hogy koplalok két hétig és utána zabálok össze-vissza ugyan úgy aztán csodálkozik, hogy ami lement vissza is jött.
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #145611 üzenetére
Én sem érzek késztetést, hogy fizessek a prémiumért
-
MATEO6600
őstag
válasz
Tyler Durden #142297 üzenetére
Hello!
Én mindenképp tömegeléssel kezdenék.
Mivel minimális izomzat van rajtad, ha leszálkásodnál, nem mutatnál valami előkelő látványt.
Előbb tömegelj fel, majd pucold le a zsírtöbbletet.Aleod:
Gratula, fasza forma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged