- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #142497 üzenetére
Ha a testépítés nehéz és sok odafigyelést igényel akkor a gitározás még többet. Napi 1-2 óra gyakorlás kell, hogy valamit tudj is játszani a hangszeren. Korábban nyomtam de már vagy 4 éve elő sem vettem a hangszert.
Volt főnököm mikor kérdezett, hogy milyen gitárt vegyen akkor végül egy Gibson Les Paul standard mellett döntött. Vagy 6 kiló volt 8 éve az a gitár. Egy riffet/akkordot nem tudod még azt sem tudta a csóka, hogy kell behangolni de jól mutatott a nappaliban, csajozós azt mondta
-
Ļantos
aktív tag
válasz
GoTReX #142308 üzenetére
Pontosan.
Tapasztalatom szerint jobban fejlődök így mint 8-10 ismétlésekkel. Piramisba fel, majd 3x munka 15-18 sorral amivel bukóra megy, majd vetkőzésbe vissza.
Karoztam is ma így, tricepszre csigán egy darab súllyal volt az utolsó sor, azt hiszem 20 ismétlésssel de majd beszartam tőle, aki nézett és csak a végét látta, biztos gondolta, ezdehülye
-
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #142000 üzenetére
Eddig melyik adást nézted? Régóta ez van. És valahol a Bunnynak is igaza van. De ha helyén tudod kezelni és nem hozzájuk méred magad akkor ki a sz*rt érdekel, hogy ki nyomja a hárdvörköt meg a nopéjnnogéjnt vagy épp hol mutogatta a valagát és melyik versenybírót fújta fel egy jobb helyezésért. Imit is lehet sajnálni de ha egy ilyen nőt veszel el akkor ez benne van a pakliban. Váltogatják ezek egymást mint más a szaros alsógatyát, közben meg mindengyik mindenkivel félrehegyez. Így megy ez egy adott közegben, színészek, zenészek, tv-sek és most a fitness.
-
-
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #141517 üzenetére
Biztos alkati kérdés is, de én sosem értettem azokat aki bűvös mell-hat-váll-tricepsz napot tartanak
Pedig a legtöbb versenyző így edz. Külön izomcsoportra külön nap. Én heti 3 edzéssel lettem magyar kupa és magyar bajnok, nem tudom lehet nálam is működött volna a heti 5-6 alkalom...
-
MATEO6600
őstag
válasz
GoTReX #141424 üzenetére
"mergezne a lelkiismeret furdalás"
Pont ez az, amit én el akartam érni. Ez kellett ahhoz, hogy igazán kiéhezetté válljak
Mert egy idő után tudatosul benned, hogy mennyire szükséges is az edzés valójában. Ehhez azonban néha meg kell állni, és átgondolni a dolgokat...
Én akkor eszméltem rá mekkora ajándék is a sport, mikor le voltam sérülve, és egy hónapig semmilyen igazi mozgást nem csináltam. Na azóta máshogy tekintek rá. Az ember igazán csak akkor hajlamos értékelni a dolgokat, amikor elveszik tőle. -
MATEO6600
őstag
válasz
GoTReX #141403 üzenetére
Kiégtél.
Semmi gond nincs ezzel, mindenkinél eljön ez az időpont, előbb- vagy utóbb.
Nekem mikor eljött ez az idő, tartottam egy kis szünetet kajával-edzéssel, addig, míg már nem bírtam tovább mert annyira vissza akartam menni a terembe. Éhesen kell menni a terembe, súlyra éhesen. Ha csak egy szar megszokás, rutin az edzés, akkor érdemes feltenni a kérdést magadban, hogy miért is csinálom? Van értelme olyan hobbit csinálni amit nem élvezek? Ugye hogy nincs.
Én 4 év hagyományos súlyzós edzés után abbahagytam a dolgot, mert már nem élveztem, és most már inkább erőnövelő gyakorlatokat csinálok. Megtaláltam az új kihívást benne. Minden edzésemben van egy gyakorlat, ahol a súly a lényeg, most ezt élvezem. Pl guggolás, felhúzás, fekvenyomás, military press. Minden edzésem tartalmaz ezek közül egyet, és emiatt várom az edzést, hogy most mennyit fogok tudni csinálni? A szokásos 4*x ismétlés kurva unalmas egy idő után... -
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #141403 üzenetére
mármint milyenben? Nekem ennyire nem kell kínlódni ha súlyt akarok felszedni, legalábbis a tavalyi év tapasztalata alapján 90 felé el tudok jutni aránylag jobban figyelve a mennyiségre. Kérdés mi értelme van fizikum és egészség szempontjából, erre a válaszom semmi.
"Egészség" szempontjából most vagyok úgymond mélyponton, mármint nem úgy hogy beteg vagyok, csak úgy hogy az általam egészségesnek gondolt megoldás nem biztos hogy az. Aztán lehet most tévedek az orvosokkal együtt
-
tibcsi0407
félisten
válasz
GoTReX #141389 üzenetére
Ilyen időszakok mindenkinek vannak. Ha nem vagy versenyző, akkor nyugodtan állj le pár hónapra, nem fog megártani. Pihend ki magad, készülj fel arra, hogy motiváltabban térsz vissza, mint valaha.
Nekem tavaly áprilistól egészen idén januárig kimaradt az edzés és azt gondolom, hogy még jót is tett. Sokszor még a versenyzők is hagynak ki szezonokat, hogy kicsit elengedjék magukat, egy kicsit félretegyék az életmódot és lazábban foglalkoznak a dologgal, majd később újult erővel folytatják. -
aelod
veterán
válasz
GoTReX #141389 üzenetére
Attól, hogy valaki versenyző és be tudja szednia a clenbuterolt benyomni a nandrolone-t attól nem lesz táplálkozási tanácsadó csak natty
Én tömegezés alatt ettem 450 cht-t amit számoltam + erre jöttek rá azok amit nem
De nekem is sok a tskg/10g ch. 800g ch-t meg tudnék enni de nagyon melós lenne és szerintem felesleges is lenne.
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #141387 üzenetére
nem tudod szerintem megcsinálni. 800 gramm ch mondjuk fehér rizsből meg zabból (de a rost miatt azt óvatosan) elég kemény. Nekem tuti olyan gyomorsavam lenne tőle, hogy 3 nap után inkább felkötném magam. persze ha egy pizzéria-gyroszozó támogatna akkor lehet menne pár hétig de abban nem lenne köszönet testkomp szempontból
De korábban olvastam ilyen nagyon magas ch-s gyakorlatilag 0 zsír tömegelést.. Talán még ide is raktam makro kalkulációt
vagy gyümölcsökkel
-
Woodslave
félisten
-
Apollyon
Korrektor
válasz
GoTReX #140359 üzenetére
Esik egy kis hó és kihagyod az edzést? Ejj...
Amúgy én is kihagytam két hetet.Fitness 2000-ből eljöttem, egy mellettünk lévő kis terembe. Kis kitérővel tizenegy évig jártam f2000-be. Szerintetek egy tízes skálán mennyire hiányzik? Az új terem kicsi, ötöd annyi felszerelés van. Konkrétan át kell az egész edzéstervet alakítani, mert egy csomó minden nincs vagy más, ami az előző teremben volt.
De van előnye is: 2 percre van a terem, ha lassan megyek, így már gyakorlatilag nincs kifogás, ha hiányzok. Viszont már rég tartottam ekkora pihenőt, úgyhogy kíváncsi vagyok mennyire fog fájni mindenem. -
aelod
veterán
válasz
GoTReX #139988 üzenetére
Annyira öreg tán nem vagyok
Az sem voltam. Itt pesten emberek a kidobók (nem úgy mint paksonaki magára ismer pusztán a véletlen műve no offenz de magas labda volt ) és a securitysek nem 70 kilós hülyegyerekek. Rioban kellett őrizni télen a helyet napközben.
Ellenben ha már eleve kávéval főzöd le a kávét azt szerintem kiadja
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #139985 üzenetére
Tuti szétverné a kávéfőzőt. Egyszer őrségben ott felejtettük a rezsón a kávét mert elaludtunk, 1/3 elforrt a kotyogósból mire felkeltünk. Na annak volt ereje. A kávéfőző meg repült a kukába.
Én általában erőset főzök, néphiedelem, hogy jól meg kell tömni az őrleménnyel a szűrőt vagy minek hívják szakszerűen amibe belerakod a kávét.Egyik őr mesélt a kóterban csináltak talán dobit vagy minek hívták a cuccot amit ittak, hogy ébren maradjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest