Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz userxy #81501 üzenetére

Ki kell élvezni, mert az utóbbi időben nem nagyon volt ilyen. ;]

Egyébként értem, hogy mit mondasz, engem is irritálnak az ilyen macskajancsik. Barátnőmmel ahogy járjuk az utcát, mindig elszörnyedünk ezen a sok díszbuzin, aztán csak fikázódni tudunk utána. Szerencsére a vidéki kisvárosokban kevesebb ilyen van, inkább Budapestre jellemző ez eddigi tapasztalataim alapján.

A kötekedős témához annyit fűznék hozzá, hogy nekem személy szerint nem nagyon volt még ilyen konfliktusom. Akkor is elkerültek szerencsére az ilyen esetek, mikor rendszeresen jártam bulizni a(z akkori) haverokkal. Mondjuk mi általában 1 adott helyre mentünk, ahol mindenki ismert mindenkit, így eleve kizárt volt, hogy balhé legyen. Én nem kezdeményeztem soha verekedést, de egy időben hozzánk csapódott egy srác, akinek ez volt a mániája, akárhányszor csak többen összejöttünk, keresett egy kisebb létszámú, gyengébb társaságot és beléjük kötött, nekünk meg égett a pofánk miatta, mert jól akartuk érezni magunkat, nem pedig idegenekkel faszkalap módon viselkedni. Egyszer fajult tettlegességig, meguntuk a hülyegyereket és szépen kihátráltunk mögüle, őt meg jól megagyalták. Természetesen semmit nem tanult a gyerek az esetből, mi lettünk a szemét aljas népség, mert nem védtük be a baromsága miatt, de szerintem meg megérdemelte és még most is úgy gondolom, hogy jól tettük, amit tettünk.

Persze ha mások kötöttek volna belénk, védekeztünk volna.

Új hozzászólás Aktív témák