Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #70918 üzenetére
36?
te sem nézel ki annyinak, főleg ha lediétáznál, akkor 28-30-nak simán el lehetne adniPersze, tudom, rengeteg az idióta, de azért néha meg tudnak lepni...
Az viszont biztos, hogy tegnap ismét bebizonyosodott, hogy nekünk kizárólag aktívan sportoló nővel szabad kezdeni
Tegnap voltam egy kisebb évfolyam találkozón, gyakorlatilag megmosolyogják az embert a háta mögött a sporttal kapcsolatos rigolyái, minimális pia, főzés, napi 5x kaja, stb miatt
Ezt az életet, ami a gyurmával, kerékpározással, stb jár, biztos vagyok benne hogy csak egy sportoló csajszi tudná hosszú távon elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crypto Trade
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest