Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
tylerddd #62668 üzenetére
Szia!
A többi izomcsoportról se feledkezz meg. Gerincbetegként meg különösen fontos, hogy a törzsedre fektesd a hangsúlyt, ne a karra, mellre, csuklyára. Tudom, mert én is átestem ezen. Ha otthon edzel és nincs több százezred berendezni egy saját termet, akkor muszáj lesz saját súlyos gyakorlatokat beiktatni az edzéstervedbe, amit esetleg kiegészítesz pár izolációs gyakorlattal, amire a kézisúlyzók megfelelnek. Amúgy meg vissza az alapokhoz, tolódzkodás, fekvőtámasz (ha már komolyabb szinten vagy, akkor kézállásban karhajlítás), húzódzkodás, saját súlyos evezések, lábemelések, felhomorítások, elülső/oldalsó hídtartás, guggolás változtatok, kitörések, lépcsőfutás, kocogás, ugrókötelezés és a többi és a többi. A lista végtelen, minden izomcsoportot meg tudsz dolgoztatni otthon, csak kreativitás kell hozzá. Nyilván nem fogsz úgy kinézni, mint egy testépítő, de nem is ez a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest