- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #196087 üzenetére
ha már evezés... felmerült tegnap teremben, hogy miképp szabályos/jobb az evezés csigás gépen, ülve. én egy helyben fixálom a törzsem és úgy evezek kontrollálom a behúzást és a kiengedést is, mert szerintem így izoláltabb a gyakorlat, kevesebbet segítenek rá más izomcsoportok. haver visz bele mozgást derékból. linkelte ma Kiss Jenő videóját (igaz, ez szabad súlyos, döntött törzsű evezés), ahol azt mondja, hogy kell bele mozgás, hogy teljesen össze tudd zárni a lapockád. én szkeptikus vagyok, szerintem nem kell bele mozgás ehhez, anélkül is megfelelően lehet a lapockát zárni (ha jó a fogás és a súly is persze)
Ti hogy látjátok? kell mozogni vagy az csak könnyítés/rontja az izolációt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest