- iPhone topik
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
aelod #185552 üzenetére
jártam a db-i Cutlerbe, de nem is vitatom, hogy sokan járnak terembe. de az "izmosság" abban a kontextusban, mint régebben, pl. 10 évvel ezelőtt az már nem divat. Béla is teljesen más szerepben mozog, ha megnézed. jó ez részben más dolgokból is áll, van helyette más ,aki most fiatal és edz, de szerintem nincs akkora társadalmi hype a növeljünk az izmainkon körül ,mint régebben
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest