Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Woodslave #185160 üzenetére

    úgyse fogod annyit csinálni
    honnan tudod, ismersz? :DD amugy a terv az, hogy 3x1 orat tolom egy heten, annak mar csak lesz haszna.

    MOndjuk én is voltam szombaton, előtte kis vádli meg alkar, utána 45 perc 10-es emelkedő (nem tudom ez % vagy fokozat tök mindegy de van lejtése de annyi hogy nem érzem hogy a lábam erölködne) 4.6-5.2 km/h növelve. Annyira nem izzadtam végig orron lélegezve, beszélni is tudtam volna.
    en mondjuk nem orromon lelegzek vegig, csak ugy tesztelem neha. bar ez is amugy csaloka, mert van aki sokkal magasabb bpm mellett is tud beszelni is, meg orron at lelegezni...az inigo san milan meg attia altal ajanlott 1.7-1.9 mmol/l lactate szintet meg nem fogom otthon trackelni.
    amugy felrakott egy ilyen videot, de en ennel egyertelmuen kevesbe faradok el kozben. ha igy tudnek csak beszelni mint o, akkor pulzus alapjan mar boven zone3-ban lennek. ki tudja mi az idealis, meg ha kicsit alatta vagyok akkor mennyivel kevesbe effektiv az edzes :F
    en tegnap 15os emelkedon toltam, 5.2-5.3 km/h.
    szerintem az a jo az egeszben, hogy nem fartadt el a labad kozben... :K

    De utána egész nap olyan voltam mint a mosott xar. Előző napi push day beütött mint az állat fájt mindenem.
    Ez a fő bajom amúgy a kardióval.
    gondolom minel tobbet csinalja az ember, annal kevesbe lesz faraszto, fel kell epiteni az eronletet. vagy kardiozol amugy?

    amugy errol a lactate thresholdrol jut eszembe, hallgattam tegnap egy attia interjut es ott mondta, hogy van aki 16 mmol/l-nel mar hany, meg osszeesik annyira nem birja kvazi a fajdalmat, van aki meg 24 mmol/l-nel meg siman all a laban. phelps pl allitolag azert (is) ilyen jo, mert az o szervezete gyorsabban urit, es 8 mmol/l alatt van szinte mindig. mindenesetre erdekes, mindig azt hittem hogy en azert tudtam a 20 ismetleses guggolasok utan hanyni mert olyan intenziven csinaltam, kozben meg mas sokkal magasabb lactate threshholddal megcsinalta ugyanezt az intenzitast csak tok mashogy elte meg...

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák