Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Miért lenne valószerűtlen?
Én meg ezzel nem értek egyet. Ezek szerint -ha ebből indulok ki - akkor te megint abszolút kinyilatkoztatsz és nincs igazad.mert ha mminden barom naturál testépítő tömegelés után pozitív izomtömeggel zárja a mérleget akkor azért lenne már jópár kurvaizmos naturál is
Ha jobban szétnéznél akkor láthatod, hogy vannak ilyen versenyzők...
Saját példa. Két éve évben az első versenyemen 78 kólóról diétázva a vízhajtott beszáradt súlyom 68 kiló volt amire jött a töltés kis ivás és 70 kiló voltam a színpadon.
2018-ban az INBA Grand Prix-en Pécsen 80 kilóról diétázva 72 kiló voltam a színpadon sokkal jobb formában.
Most akkor nem volt pozitív a mérleg valószínűleg? Kétlem. Mondjuk azt nem mondtam, hogy qrva izmos lennék mert nem vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest