Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Lenne egy buta kérdésem. Még fiatal koromba edzettem rendesen 6 évet, egy elég jó szintet elértem, de abba kellett hagynom, most az élet úgy hozta, hogy megint tudok rendesen edzeni, kajálni stb stb... Úgy kb mindennel tisztába vagyok, viszont anno nem szerettem a lencsét, de azóta megkedveltem. BBgasztroba nem találtam semmilyen lencsés kaját. A kérdésem az lenne, hogy veszek egy lencsekonzervet és megcsinálom? Akkor rizs helyett mehet, vagy zacskós lencse, és vízbe kifőzöm? Ennyi? Tehát, ha hetente 1 nap mondjuk rizs helyett lencsét eszek az teljesen okés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest