- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Lenne egy buta kérdésem. Még fiatal koromba edzettem rendesen 6 évet, egy elég jó szintet elértem, de abba kellett hagynom, most az élet úgy hozta, hogy megint tudok rendesen edzeni, kajálni stb stb... Úgy kb mindennel tisztába vagyok, viszont anno nem szerettem a lencsét, de azóta megkedveltem. BBgasztroba nem találtam semmilyen lencsés kaját. A kérdésem az lenne, hogy veszek egy lencsekonzervet és megcsinálom? Akkor rizs helyett mehet, vagy zacskós lencse, és vízbe kifőzöm? Ennyi? Tehát, ha hetente 1 nap mondjuk rizs helyett lencsét eszek az teljesen okés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest