Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pont azért írom le az árakat, nehogy valakinek kellemetlen legyen a dolog, erre az esetre ott van az is, hogy minimális olajban, kis fűszerrel kisütünk pár perc alatt péntek este (7-en leszünk ha minden igaz) 2kg csirkemellet aztán, 3-400ftból van majd 30dkg csirkemell + rizs fejenként, ami valljuk meg mindegyiknél komolyabb értékkel bír.

Mod: De tőlem tolhatunk péntek este turmixot, pufirizzsel is, az meg ingyé van mindenkinek
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Bubee82
üzenetére
nézem, kiv wok mi.
Egyébként azért tévedtem ide, mert mért ne
Másrészt, meg most jöttem meg nyaralásből, szerdán megyek megin.. sajna a tali miatt
de ma sikerült a teremben áfonyás Whey Proteint innom! Aki eddig nem próbálta mindenképp ajánlom! Hihetetlenül finom, és még kis áfonya darabok is vannak benne! 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
A napost is Márk állja?
A csaj meg No Comment
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/00001656.gif)
Márk: nekem full mindegy, bár diéta van, de mint mondtam, igen lájtos, szal minden belefér
Ha meg már vétkezek, akkor normálisan tegyem, nekem bejött a pizza
Persze lehet hogy párizsis zsömle lesz mégis, mert anyagilag igen sz@hrul állok

-
Markgx10
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Vannak sós, édes, vegtariánus stb. óriáspalacsinták (csak óriás van) 1000ft kb az áruk, de rohadt jól lehet vele lakni, iszonyatosan finom stb.
Mi Erikával, meg kis Márkkal, ''ünnepnapokon''
oda járunk. Neked mondjuk egy lehet zónaadagnak megfelel
, de Erika pl. még nem tudta eddig soha megenni az egészet és én degeszre eszem magam 1db-ból.
Gyros (a csirkés) 600ft
Pizza 500-1000ft között fajtától függően
Csirkemellfilé a Tescoban 1350ft/kg (a grillezéshez a piacon veszem meg ott 1100-ból kijön, de az akkor este nem lesz már nyitva)
Ezeket azért írom, hogy mindenki tudjon kalkulálni, mi mennyi itt. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem gondolod, hogy dógoztatnálak
Már minden meg van szervezve
Én pusztán attól tartok, hogy ez csupán két teljes étkezés, igaz ezen kívül ott van a turmix, de az azért nem olyan, valamit még ki kellenetalálni, sőt péntek estére is, mert írtam, hogy most estig dolgozik Erika, nem ér rá nekünk sütni.
Szóval aki jön, legyen olyan jó és pénteken 1 + szombaton is legalább mégegy kajálásra adjon tippet, ahogy nektek jó.
Alapvariációk:
-gyros (van jó fajta csirkemellből, szinte zsírmentesen, rengeteg hússal)
-pizza
-Palacsintavár (ez nagyon komoly, ajánlom
, de abszolút nem diétás
)
-magunknak párolunk vagy sütünk csirkemellet plusszban estére, rizzsel
-egyéb -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
parázson héjában
Bár akkor is meg kell pucolni utána -
God Vazzeg
veterán
Nálam a spiro is adja az ívet, persze akkor ezek szerint nem ilyen hatékony
Hosszú távon kíváncsi leszek mit mutat, mert akkor valszín valami Ergomax LMG+Novedex Xt rendelés lesz, mert az előbbi beillesztem a qra elejére, az utóbbi meg jó lesz a qra levezető szakaszára. Remélem jól gondolom.. Janesz?

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Arany ászok? Soproni?
Az olcsó és jó is
Szombaton szülinap és névnap volt tartva, 3 féle tortával, pörivel, stb.. Vasárnap bolognai nap volt, szal ez a diéta már semmit se ér, nem is várok már tőle semmit, lehet abba is hagyom a pics@ba, mert így nincs semmi értelme
Sültkrumpli rulez, de hozzál valakit megpucolni, mert én személy szerint ki nem állhatom csinálni 
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
szóval a következő a helyzet.
két hete kezdtem el szedni a novedex xt-t, az első 3 napban 1 szemet szedtem, azóta minden nap 2 szem megy este lefekvés előtt a fehérjeturmixszal.
a hatások: az első héten végülis semmi különleges dolog nem történt, inkább csak a mellékhatásokat tapasztaltam, kijött rajtam egy csomó pici meg pár nagy pattanás, főleg a vállaimon meg a hátamon, ezelőtt is mindig ott voltam pattanásos. ezenkívül még annyit vettem észre, hogy könnyebben felkapom a vizet, de ez nem veszélyes, és amúgyis egy higgadt ember vagyok.
a libidóm nem nőtt meg, nem állt tőle a farkam meg semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
ugyamakkor a súlyom elkezdett stagnálni, előtte minden héten 1 kilót vesztettem ahogy a könvben meg van írva, tehát fogytam. a súlystagnálás ellenére vesztettem zsírt (a heti ''nagy'' méreckedésemen ez kiderült), és amit még észrevettem, hogy az alacsony ch (100-130 gr) sem különösebben érződött meg az edzéseken, mintha a glikogén nem ürülne ki.
a második héten a súlyom elkezdett egy picit csökkeni, ugyanakkor jópár gyaksziban (főleg hátnál) brutális erősödést vettem észre, de ez tök komoly, eddig eveztem x kg-val, a múlt héten meg simán ment x+30 kg-val, edzésen még nem is tűnt fel, csak utólag amikor a kis xls táblámba írkáltam az eredményeket.
karban is erősödtem egy picit, másban nem, a hát volt nagyon kiemelkedő. mindeközben a második héten 3 cm ment le derékból (ez a diétám alatt eddig rekord 1 hét alatt), 1 cm seggből, a mellnél mért bőrredő csökkent 2 mm-t, viszont mint ahogy az tegnap a hetenkénti nagy méreckedésnél kiderült, hátban nőttem 1 cm-t (1 hét alatt), ez amúgy láccik is, mert nekem annyira szar a hátam, hogy minden +gr izom megláccik rajta.
szóval eddig csodálkoztam, hogy egyesek képesek diéta alatt izmosodni és közben meg fogyni, hát valszeg ennyi a titok, a magas tesztószint.
én tavaly lemérettem a nemihormon szintemet, a tesztóm normális, de az alsó határhoz közelebb áll, mint a felsőhöz, az ösztradiolom is normális, de kicsit magasabb, mint pl, dagattosnak.
sztem ez a novedex xt Janesz áron jobban megéri (pedig nem is zsírégető), mint bármilyen zsírégető, amik kb. placebóhatást váltanak ki egy csomó lóvéért. legalábbis nálam ez a helyzet. még 2 vagy 3 hétig fogom szedni, kíváncsi leszek a végére. -
Markgx10
őstag
Na lassan megvannak az alapanyagok a szombati kajához. Ugye lesz grillezett csirkemell (van egy krva jó pácreceptem), mellé egy saláta (paradicsom, paprika, uborka, fetasajt, extraszűz olivaolaj
) és mi szolgáljon ch gyanánt?
Mert csinálhatunk rizst is, de az annyira nem illik hozzá, inkább sült krumpli vagy ilyesmi. Tudom az nem gyúrós, ha van jobb ötlet szívesen veszem. 
Ja és valaki akar közületek sörözni? Mert akkor azt is kell vennem. Köszi -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
god amiről beszéltünk az még aktuális?
-
efektiv
tag
srácok melyik a ezek kötül tömegnövelésre ( persze ugy is kiegészitem vmi atack-al vagy pump.al)
100%Whey protein
100%Whey isolate
Anabolic Whey ( ezt tartom aleg szimpatikusabbnak de ''ha a célod a tiszta izomtömeg növelés. zsírégetés''
de en nem aakrok zsirt égetni
(1enlőre ) -
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
azért nem vizsgálják be mert nem érdeke a gyógyszeriparnak,hogy az ő termékeit helyettesítse....Hidd el,hogy magánklinikákon használnak ilyen cuccokat..pl a VPX sports-nak van a hemogex nevű növekedési hormon szint emelő cucca és azt német magánklinikákon használják sikerrel..
barátnőm most egy könyvet olvas amiben nagyon durva dolgok vannak írva a gyógyszergyárakról és a termékekről..pl a faszi leírja,hogy amerikában a 3. helyen áll a halálozás között a valamilyen gyógyszer mellékhatás miatti halál..és ez csak az amikor normál adagokban szedték és amiről tudnak..Meg ,hogy a gyógyszeripar a legjövedelmezőbb és,hogy maguk a gyógyszerek kreálják a betegségeket..valamint azt,hogy minden betegség gyógyítható az ásványianyagok és vitaminok megfelelő arányával.. -
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én nem vagyok extremefit hívő, én ezt csak azért vettem meg Janesztól, mert a dagattos a bb.hu fórumról tesztelte ezt a novedex xt-t (nem hitte el Andorbannak, hogy ér vmit) és neki 2 hét alatt asszem 6-szorosára emelte a tesztószintet (~200 -> 1200), és végülis belátta, hogy hat ez a szer. szóval ha ott nincs ez a teszt, akkor valszeg én sem veszem ezt meg. és most látom magamon, hogy tényleg hat, a tribulus egy fostalicska ehhez képest, amikor azt szedtem, nem történt semmi.
szerk: amúgy annyiért én sem vettem volna meg, amennyiért az extremefit adja.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Maradok a Nolvánál... Még ocsóbb is.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
A nolva nem tesztoszint növelésre való, mivel csak a receptorok működését gátolja...
A novedex xt egy teljesen más dolog lehet, ha ér valamit
Tudom hogy itt mindenki extremefit hívő, de ha annyira jól működik, miért nem vizsgálják be, és hormonproblémákkal küzdő embereknek miért nem adják? Ki lehetne vele váltani a HCG injekciót ha jól értelmezem az általatok leírtakat 
-
Markgx10
őstag
Az első az amit Janesz írt, a második hogy a hatóanyag abszolút más, emiatt sem lehet őket azonosnak tekintetni, sőt az anabolicminds.com-on olvastam olat is hogy valakinek kifejezetten ajánlották a Nolvadexet, de odaírták (vagy háromszor is), hogy nem Novedex XT vagy Novadex (mert ilyen is van
), de kifejezetten csak tesztónövelésre sztem még senki sem szedett Nolvadexet, annál inkább Novedex XT-t. -
Janesz
őstag
jah csak ha megnézed a skálát,hogy a nolvadex mennyire emeli a tesztószinted akkor rájössz,hogy semennyire..csak azáltal növeli,hogy az ösztrogént blokkolja tehát az aránya nagyobb lesz a tesztónak..
a novedex xt a HCG injekció és a nolvadex hatását egyesíti..(ösztönzi a HPTA-t hogy több tesztót teremljen,miközben az ösztrogént leszorítja)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
a novedex xt tesztótermelésre és ösztradiolcsökkentésre serkenti a szervezetet.
a nolvadexet idézem a bb-ről ''Röviden: a Nolvadex növeli a szervezet esztoszterontermelését, és ellene hat az ösztrogének okozta mellékhatásoknak.''
tehát kb. ugyanazt csinálják, gondolom nem véletlen a novedex xt névválasztás.
amúgy tényleg nincs köze, mert egyik tápkieg, a másik meg gyóccer. -
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez a novedex xt (kokszos nevén nolvadex) beválik, még csak 2 hete használom diétához, de már láccanak az eredmények.
majd ma írok róla bővebben, hogy Janesznak jobban menjen a biznisz.
-
Janesz
őstag
remélem nekem nem kell ecsetelnem,hogy én is legyengültem mint a szar...

elbasztam ugyanis a CH-t...túl gyorsan csökkentettem..2hete 160-ba ment 5 múlt héten 3 tegnap meg 1
viszont a szálkásodás most elég rendesen megindult..egy hét alatt a derekamból 5-6cm ment le és láthatóan kevésbé zsíros..a vállamról és a karomról is elég sok ment le...mérleg szerint 4,5kg-mal vagyok könnyebb mint egy hete.. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Nekem is volt kis visszaesés, nemtom miért, most már vmennyire visszaszedtem magam, de még mindig fos
Vállam romokban, pénteken nyakból nyomásnál meg a könyököm belső fele kezdett úgy fájni, hogy nem is bírtam csinálni
Szal csak lerobbanok már teljesen
Egyelőre szintentartásnak jó ez, remélem nem fog őszre makacskodni semmim 
-
Markgx10
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Május 14-én nekem 110-be ment 8, ma 9 ment 100-ba
De egy hónapja 100-ba alig tudtam 6-ot nyomni, most már visszatért egypicit az élet belém, de még mindig siralmas vagyok a MD utáni erőszintemhez képest.
Ráadásul a legnagyobb kánikulában le is betegedtem, remélem a talira pont meggyógyulok, mert most krva szarul érzem magam. -
Manitou
veterán
75-be nekem is 3-om ment kis segítséggel ---> Május 14-én
, aztán stagnálás és hanyatlás következett. Most meg kb olyan erőben lehet mint akkor. Pénteken 67,5-be ment 7 segítség nélkül.
Jövőhéten 70-be szeretnék szintén 7-et nyomni. Remélem meglesz 
Ebben a fekvenyomásban nagyon nyögvenyelősen megy a fejlődés.
-
csudri
őstag
Morgen!
-
God Vazzeg
veterán
Repce!

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
annyira biztos meglesz az 53 mint a kockahas

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezt a 28-30- as karuak nevében írtam

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Viszont január óta mióta teremben edzek csak 2-2,5-et nőtt, belassult rendesen, ahogy egyre jobban közeledek a bűvös 40-hez
GOndolom 40-és 50 között ez hatványozottan igaz
Illetve ott már kell egy kicsit jobban bűvészkedni 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Akkó te ne szólj semmit, én folyamatosan kb 1 éve szedek fehérjét, tavaly nyáron diétázva 44.5 volt a karom, tömegeléskor 45 felett picivel. Idén nyáron diétázva 46 a karom (eddig
) és tömegeléskor 48 felett volt. Asszem megérte fehérjét tolni (mégegyszer köszi Zuzo hogy rábeszéltél
) de ezt döntsd el te. Nekem a 6 kilós Cytogen tart 2-2.5 hónapig. Próbáld meg hosszabb távon tolni 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
30-ból már lehet lenne vmi

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem 3 kiló színizmot az biztos
Viszont ezt mondhatni +ba kajáltam az előző kajálásomhoz képest. Tehát 40-60g fehérje ment azon felül amit előtte ettem, és az az én súlyomnál nem olyan kevés szerintem.És a CH-t is emeltem vagy ~100g-al Többet vártam , mint ami történt /illetve nem történt 
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mai okosság BB.hu-n:
''T É N Y
A táplálkozással bevitt fehérje biztosítja szervezetünk számára az aminosavak széles skáláját. Egyes külön bevitt egyedi aminosavak (mint pl. a glutamin, a BCAA-k, az arginin és ornitin, a taurin) képesek lehetnek meggyorsítani, illetve hatékonyabbá tenni az izomépítés folyamatát.''
Na ezért kell a fehérje

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
[link]

Az új kombó
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
süllő?
-
fLeSs
nagyúr
-
Geli
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
2méterhez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez jó kis ebéd volt két vajaskenyér közöt
-
Manitou
veterán
Fehérje+szőlőcukor kombót nyomtam.
Nyílván csak fehérje nem elég., a CH is ment rendesen elhiheted.
Eleinte 2-3 turmix naponta, majd csak 2, a végén már csak 1 és csak edzésnapokon edzés után. Kreatint feleslegesnek tartom magam részére, majd esetleg később, mikor nagyon nem akar majd menni a fejlődés. -
Manitou
veterán
Jövőhéten odaleszek egy többnapos kenutúrán. Venni akarok akkorra valami proteinszeletet, hogy ne csak szendvicsen legyek napokig.
Ki mit ajánl? Ami amolyan bestbuynak mondható. Fehérjeporom nincs , már réges régen elfogyott ( szerintem nem érte meg a pénzt
) , és nem is tervezek venni. 
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a felirat az kamu,ugye?

-
Thom!
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez az út ahol a kamion található Szegeden van mégpedig Kossuth Lajos sgt.

-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Zsírszalonna 2l jégkrémmel éjszakára!
Az odabasz tuti 
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060630/user_8082588_1150180579303_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De néha nem ártana beiktatni egy kis kenyérszalonnát meg töpörtyűt is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az a fej aranyérmes...

Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy látszik nem vagyok hülye hogy algop*rinen kívül semmit se szedek (gyógyszert
)

Ez egészen biztos. Aztán a legegyszerűbb, rendelünk házhoz pizzát, péntek estére, van most egy új pizzéria, a Pizza Karaván, 530-ért adnak ''pipi pizzát'' csirkemell feltéttel, oszt szevasz, nem is kell dolgoznunk vele (ez a lényeg

Szal csak lerobbanok már teljesen